Več pogledov

Teifoc

TEIFOC Igrače za fante Hiška iz opeke

Teifoc
27.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

27,90 €
Quick overview:

Moja prva hiška iz prave malte in opeke!


Teifoc hiška, ki si jo bodo otroci kar sami zgradili iz pravih opek in prave malte bo navdušila vse, ki iščete izvirne igrače za fante in vse ljubitelje konstrukcijskih igrač. Seveda, ker fantje radi gradijo še ne pomeni, da deklice ne morejo biti dobre arhitektke - zato bodo tudi nekatere punčke rade segle po opekah in zgradile hiško!


Konstrukcijske igrače Teifoc nam na izviren in domiselen način približajo resničen svet arhitekure in gradbeništva. Nadebudni mali arhitekti in gradbeniki bodo navdušeni nad konstrukcijko igračo Hiška, ki jim bo omogočila prvo pravo gradbeno izkušnjo!  

Šifra izdelka: TEI4010
EAN: 4250503610046

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Teifoc konstrukcijske igrače so edinstven sistem za gradnjo in igranje, ki uporablja prave opeke za večkratno uporabo! V pomoč vam bodo tudi priloženi gradbeni načrti za zabavno ustvarjanje objektov iz resničnega življenja. Vzamite čisto prave opeke, v posodi zamešano malto, lopatko in pričnite z gradnjo! Top gradbena zabava se bo z novo pridobljenimi izkušnjami nadaljevala vedno znova in znova
Ko bo prva hiška postala premala jo preprosto potopite v vodo in malta se bo hitro stopila. Očiščene opeke so kot nove in takoj lahko pričnete z gradnjo še večje in zahtevnejše hiške!

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Veliko ponovitev gradnje in neskončno možnosti za postavitev hiške predstavlja čudovit način za razvoj domišljije in kreativnosti otroka. Igra z opekami razvija fino motoriko in ga uči načrtovanja.

Za raztapljanje cementa pustimo hiško v vodi 2 uri. Nato opeke operemo, pustimo, da se posušijo ... in začnemo znova z uporabo novega cementa. Začnite z gradbenimi dogodivščinami že danes - s kompletom za gradnjo z opekami Teifoc Hiška!

Ta komplet vključuje 2 podrobna gradbena načrta in naslednje materiale: 79 različnih opek, vrečko s cementno malto in mešalno posodo z zidarsko lopatko.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 6. leta starosti dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Teifoc

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Simpatična igrača
Napisal/-a Dani
11. maj 2020 20.14.08 CEST

Simpatična igrača in cigli so še meni zabavni! Oba s sinom sva se odločila, da dopolniva zalogo ciglov :))

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TEIFOC Igrače za fante Hiška iz opeke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.