Več pogledov

Tickit

TICKIT Montessori materiali Leseno stojalo

Tickit
7.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

7,50 €
Quick overview:

Kako se naučiti uporabljati bližnjice v sklepanju? Montessori materiali za hevristično igro so igrače, ki otroka učijo reševanja problemov!


Kakovostno leseno stojalo Tickit boste s pridom uporabili za veliko različne igre. Leseno stojalo je imenitno za igro z drugimi  montessori materiali, ki omogočajo odlično hevristično igro. Da bi se otrok naučil samostojnega reševanje problemov in poiskati najenostavnejšo rešitev za vsakega od njih, mora imeti za to primerne igrače.

Hevristične igrače nam ponujajo izjemno priložnost, da izkoristimo radovednost malčkov do predmetov, ki jih obdajajo in sestavljajo svet okoli njih. Prosta igra s hevrističnimi igračami - open ended play, je izjemnega pomena za razvoj otroka. 

Odprta narava hevristične igre spodbuja otroke k raziskovanju in preiskovanju na njim lasten način. Igro bodo gradili z lastnimi idejami in na podlagi lastnih izkušenj. S pridobljenimi izkušnjami namreč postane reševanje problemov razmeroma enostavno

Na podlagi pridobivanja lastnih izkušenj med igro s hevristično igračo se otrok nauči uporabljati bližnjice v sklepanju. To pa je odlična metoda reševanja problemov!

Leseno stojalo iz bukovega lesa je odlična hevristična igrača, ki se bo popolno povezala z drugimi montessori materiali za hevristično igro. S takšnimi igračami boste otroku omogočili kreativno priložnost za samostojno prosto igro, ki vodi v velika odkritja za otroka.

ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE!

Šifra izdelka: 73911
EAN: 5060138828582

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Hevristika izhaja iz grške besede eurisko jaz odkrivam! Predstavlja nam iz izkušenj pridobljene načine in metode reševanja problemov in kako z njihovo pomočjo poiskati najenostavnejšo rešitev? Če se logika ukvarja sklepanjem in zaključki, nam hevristika ponuja reševanje problemov in poiskati za njih najenostavnejšo rešitev!

Tickit izdeluje kakovostne lesene hevristične igrače - montessori materiale za hevristično igro, ki bodo otroka na igriv način učili razmišljati kako do najenostavnejšega reševanja problemov.

Kako najti najenostavnejšo rešitev? Poskusite s hevristično igro!

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Igra z lesenimi stojalom in montessori dodatki Tickit podpira senzorični razvoj, motorične veščine in učenje

Kakovosten bukov les stojala velikosti 320 mm in 92 mm premera. Primerno že za otroke od 10. meseca dalje

Dodatne informacije

Proizvajalec Tickit

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TICKIT Montessori materiali Leseno stojalo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.