Tickit

Izobraževalne igrače TickiT® so zasnovane tako, da med igro zbujajo radovedni pristop otroka in ga spodbujajo k učenje skozi igro.

Ponosni smo, da smo eden najbolj zaupanja vrednih dobaviteljev igrač na trgu. Tickit ima poseben poudarek na nenehnem razvoju novih igrač, ki poskrbijo za razvoj domišljije otroka od rojstva dalje in učenje malčkov in predšolskih otrok naredijo bolj prijetno.

Zato so TickiT® igrače prave Montessori igrače in materiali in waldorfske igrače, ki se  pogosto uporabljajo v šolah in vrtcih po vsem svetu že več kot 35 let. Zelo so priljubljeni tudi hevristični seti Tickit, ki poskrbijom za obilico odkrivanja in preizkušanja vedno novih načinov igre, ki vodijo otroka do številnih odkritij. Zaupanja vredna ponudba Tickit-a, ki ga imajo Kreativne igrače je v pomoč staršem med domačim šolanjem in učiteljem in učiteljicam v vrtcih in šolah. Igrače, ki jih boste našli v naši spletni trgovini Kreativne igrače, poudarjajo najboljšo izbiro v zabavnem, prilagodljivem, spodbudnem in visokokakovostnem segmentu izobraževalnih in poučnih igrač in orodjih za igro in učenje. Otroci jih lahko uporabljajo samostojno, pa tudi skupaj z odraslimi ali prijatelji, da izboljšajo in povečajo svojo naravno sposobnost učenja.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 36

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 36

Stran:
  1. 1
  2. 2