Več pogledov

Tickit

TICKIT Senzorične žoge Ogledala

Tickit
34 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

34,00 €
Quick overview:

Ko nastopijo senzorične žoge in ogledala ko zmagovalne razvojne igrače za dojenčke!

Senzorične žoge so inovativne in vrhunske razvojne igrače, ki navdušijo dojenčke. Te odsevne žoge so naše najbolj priljubljene senzorične igrače primerne za dojenčke in igro od prvih dni dalje. So plod dela in znanja izključno najboljših strokovnjakov na področju razvoja otrok.

Iščete najboljše igrače in darila za dojenčke 3 mesece ali za dojenčke 6 mesecev in ste se izgubili v poplavi različnih igrač?

Senzorične odsevne žoge s funkcijo ogledala so tista izbira za dojenčke, ki bo navdušila vaše najmlajše. Angleški EDX je poskrbel za odličen primer takšne igrače in vrhunskega darila za dojenčka najvišje kakovosti, oblikovane z nadvse domiselnim pristopom. Visoka igralna vrednost senzoričnih žog z odsevnimi površinami je sestavljena iz skupka lastnosti dveh najboljših igrač za najmlajše.

Žoga, ki že od nekdaj predstavlja nujno in eno najboljših igrač za razvoj grobe motorike in ogledala. Ogledalo za dojenčka predstavlja pomemben korak do prve izgovorjene besede in je nujna igrača za krepitev kognitivnih sposobnosti.

Senzorika ogledala, žoge in gibalna motorika v enem paketu montessori igrače za dojenčke!

Med igro se poglej v žogo in spoznaj samega sebe! Vsaka senzorična žoga iz atraktivnega igralnega kompleta je čudovito nežna a robustno izdelana in trpežna. Vse so prevlečene z visoko odsevno plastjo iz nerjavečega jekla. To pa se je izkazalo za idealen material za izdelavo senzoričnih igrač in senzorično igro! Je trpežno, močno in lahko. Ne vsebuje nobenih kemikalij ali strupov in je neporozno.

To je najboljše darilo za novorojenčka in mamico, ki bo zelo koristilo obema!

Z izjemnim razvojnim učinkom, ki je rezultat igre s to fantastično igračo se lahko kosa le še njena zabavnost! Atraktivna igrača je perfektna za razvoj se grobe motorike in koordinacije oko-roka. Žoge Ogledala na svoj izviren način spodbujajo otroka h kreativni igri, raziskovanju in razmišljanju o stvareh in okolici, ki ga obdaja na čisto svojstven način. S trpežnimi senzoričnimi žogami Ogledala se otrok lahko igra doma ali zunaj. Odnesite žoge na sončen dan s seboj ven na igrišče in glejte kako bodo vse očarale čarobne odsevne lastnosti vaših zrcalnih žog!

Ali veš, da ogledalo za dojenčka predstavlja pomemben korak do prve izgovorjene besede!

Nadvse prestižna in zabavna igrača je prejemnica priznane nagrade in priporočila v kategoriji igrač od rojstva do petega leta. Vsekakor vam jo zelo priporočamo tudi mi! Ne glede na to ali iščete igračo za svojega otroka ali pa jo želite kupiti kot darilo. Vsi boste navdušeni.


Zabavno iganje za razvoj in znanje otroka od rojstva do petega leta starosti. 


Šifra izdelka: 72201
EAN: 5060138824249

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Senzorična žoge in ogledala v enem paketu igrače za dojenčka je EDX igrača najvišje kakovosti. Čudovito nežne, a robustno izdelane žoge za dojenčke in malčke so prevlečene z odsevno plastjo iz nerjavečega jekla. 

Dobro je vedeti:

Jeklo je naravno odporno na bakterije in tudi zelo higiensko! Končna ročna obdelava odsevnih površin zagotavlja barvno ujemanje odseva z okolico. Učinek leče z ribjim očesom pa odkriva otroku fascinanten razgled in pogled na svet okoli sebe. Dojenček se bo z veseljem plazil ali kobacal za žogami. Čudil se bo lastnemu odsevu, ki ga bo zagledal in opazoval svet kot ga še ni videl. Malček jih bo navdušeno kotalil in prenašal sem ter tja. Ali veš, da ogledalo za dojenčka predstavlja pomemben korak do prve izgovorjene besede!

Podrobnosti:

  • Set štirih čudovitih sferičnih krogel z jekleno odbojno prevleko prikazuje neverjetne zrcalne podobe, ki čisto očarajo mlade ume.
  • Neverjeten dekorativni učinek čarobnih krogel bo polepšal vsako polico, omaro ali mizo v otroški, dnevni sobi ali spalnici.
  • Neporozno jeklo se preprosto obriše in ne omogoča nastanka bakterij, zato je igrača varna za uporabo in kot nalašč tudi za vrtce in domove.
  • Gladke senzorične sfere jasno reflektirajo slike in barvne efekte, kar otroka spodbuja k razmišljanju in vprašanjem.
  • Fascinantna senzorična igrača za igro v zaprtih prostorih ali na prostem.
  • Krogle v štirih velikost so izdelane, da trajajo.
  • Senzorične žoge Ogledala so nagrajene in priljubljene med otroci in odraslimi.
  • Velikost žog, premer  60 mm, 80 mm,100 mm,150 mm.
  • Starost 0-99 let in več.

Dodatne informacije

Proizvajalec Tickit

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Mega!
Napisal/-a Niki
27. april 2021 09.44.11 CEST

Prava stvar! Zelo veliko igre in nadvse zanimive!

Ocena
5/5
Moja izbira.
Napisal/-a Tadej
18. april 2021 20.50.52 CEST

Doma smo glasovali med tremi igračami, kaj bi vzeli za pisanko. Pa je obveljala moja in izkazala se je za pravo. Čisto navdušenje 2 letnika nas je prevzelo. Zelo sem zadovoljen, da sem našel te žoge v Kreativnih igračah, lp.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TICKIT Senzorične žoge Ogledala

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.