Več pogledov

TICKIT Senzorične žoge Ogledala

Na zalogi

30,99 € Cena:
30,99 Cena:
Quick overview:

Ko nastopijo senzorične žoge in ogledala za dojenčke v zmagovalnem dvojcu!


Inovativne in vrhunske razvojne igrače so plod dela in znanja izključno najboljših strokovnjakov na področju razvoja otrok. Senzorične žoge in ogledala za dojenčke EDX je odličen primer takšne senzorične igrače najvišje kakovosti, oblikovane z nadvse domiselnim pristopom. Visoka igralna vrednost senzoričnih žog z odsevnimi površinami je sestavljena iz skupka lastnosti dveh najboljših igrač za najmlajše. Žoga, ki že od nekdaj predstavlja nujno in eno najboljših igrač za razvoj grobe motorike in ogledala. Ogledalo za dojenčka predstavlja pomemben korak do prve izgovorjene besede in je nujna igrača za krepitev kognitivnih sposobnosti.


Senzorične igrače za dojenčke, žoge in ogledala.


Vsaka senzorična žoga iz atraktivnega igralnega kompleta je čudovito nežna a robustno izdelana in trpežna. Vse so prevlečene z visoko odsevno plastjo iz nerjavečega jekla. To pa se je izkazalo za idealen material za izdelavo senzoričnih igrač in senzorično igro! Je trpežno, močno in lahko. Ne vsebuje nobenih kemikalij ali strupov in je neporozno. Jeklo je tudi naravno odporno na bakterije in zelo higiensko! Končna ročna obdelava odsevnih površin zagotavlja barvno ujemanje odseva z okolico. Učinek leče z ribjim očesom pa odkriva otroku fascinanten razgled in pogled na svet okoli sebe. Dojenček se bo z veseljem plazil ali kobacal za žogami. Čudil se bo lastnemu odsevu, ki ga bo zagledal in opazoval svet kot ga še ni videl. Malček jih bo navdušeno kotalil in prenašal sem ter tja.


Najboljše senzorične igrače vedno navdušijo vsakogar ne glede na starost.


Z izjemnm razvojnim učinkom, ki je rezultat igre s to fantastično igračo se lahko kosa le še njena zabavnost! Atraktivna igrača je perfektna za razvoj se grobe motorike in koordinacije oko-roka. Žoge Ogledala na svoj izviren način podbujajo otroka h kreativni igri, raziskovanju in razmišljanju o stvareh in okolici, ki ga obdaja na čisto svojstven način. S trpežnimi senzoričnimi žogami Ogledala se otrok lahko igra doma ali zunaj. Odnesite žoge na sončen dan s seboj ven na igrišče in glejte kako bodo vse očarale čarobne odsevne lastnosti vaših zrcalnih žog!


Nadvse prestižna in zabavna igrača je prejemnica priznane nagrade in priporočila v kategoriji igrač od rojstva do petega leta. Vsekakor vam jo zelo priporočamo tudi mi! Ne glede na to ali iščete igračo za svojega otroka ali pa jo želite kupiti kot darilo. Vsi boste navdušeni.


Zabavno iganje za razvoj in znanje otroka od rojstva do petega leta starosti. 


Šifra izdelka: 72201

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

  • Set štirih čudovitih sferičnih krogel z jekleno odbojno prevleko prikazuje neverjetne zrcalne podobe, ki čisto očarajo mlade ume.
  • Neverjeten dekorativni učinek čarobnih krogel bo polepšal vsako polico, omaro ali mizo v otroški, dnevni sobi ali spalnici.
  • Neporozno jeklo se preprosto obriše in ne omogoča nastanka bakterij, zato je igrača varna za uporabo in kot nalašč tudi za vrtce in domove.
  • Gladke senzorične sfere jasno reflektirajo slike in barvne efekte, kar otroka spodbuja k razmišljanju in vprašanjem.
  • Fascinantna senzorična igrača za igro v zaprtih prostorih ali na prostem.
  • Krogle v štirih velikost so izdelane, da trajajo.
  • Senzorične žoge Ogledala so nagrajene in priljubljene med otroci in odraslimi.
  • Velikost žog, premer  60 mm, 80 mm,100 mm,150 mm.
  • Starost 0-99 let in več.

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Mega!
Napisal/-a Niki
27. april 2021 09.44.11 CEST

Prava stvar! Zelo veliko igre in nadvse zanimive!

Ocena
5/5
Moja izbira.
Napisal/-a Tadej
18. april 2021 20.50.52 CEST

Doma smo glasovali med tremi igračami, kaj bi vzeli za pisanko. Pa je obveljala moja in izkazala se je za pravo. Čisto navdušenje 2 letnika nas je prevzelo. Zelo sem zadovoljen, da sem našel te žoge v Kreativnih igračah, lp.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TICKIT Senzorične žoge Ogledala

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.