Več pogledov

Tickit

TICKIT Senzorične žoge Ogledala Mystery

Tickit
55 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

55,00 €
Quick overview:

Robustno izdelane senzorične žoge Ogledala Mistery so prav skrivnostne razvojne igrače za dojenčke in malčke!

Senzorične žoge izdelane s površino iz nerjavečega jekla so tudi prve prave montessori igrače za dojenčke 3 mesece ali za dojenčke 6 mesecev. Zrcalna površina kompleta senzoričnih žog te spozna s samim seboj.  Med kotaljenjem pa se vedejo tako nenavadno, da bodo zabavale vso družino.

Ker so to žoge za otroke so tudi popolne razvojne igrače za 1 leto in starejše malčke. Povsem nepričakovano premikanje kotalečih se žog dojenčka in malčka silno zabava. Priprava ga do gibanja in ga spodbudi k raziskovanju nove oblike silno zabavne  motorične igre.

6 odsevnih senzoričnih žog je videti povsem enakih, a pozor, a to so skrivnostne igrače za dojenčka in malčka, ki v sebi skrivajo vsaka svojo skrivnost!

Na pogled identične senzorične odsevne žoge v kompletu šestih kosov imajo sila zabavne individualne značilnosti za žoganje.

Kakorkoli vržeš katerokoli od žog se vsaka obnaša drugače! To pa so tiste strašansko zabavne lastnosti, ki jih imajo le najboljše razvojne igrače za dojenčke. Učinki presenečanja! Če iščeš posebno atraktivne razvojne igrače dojenčka ali malčka za 1 leto in več, si jih našel!

Odkrij skrivnosti šestih Mistery Balls in njihove vrhunske igralne lastnosti!

Šifra izdelka: 72203
EAN: 5060138826953

Podrobnosti

LASTNOSTI + PRENOSI IGRAČE

Žoge Ogledala Mistery so vrhunsko zabavne senzorične igrače za dojenčke in malčke. Kot to navadne žoge sploh ne znajo se pri kotaljenju nihajo sem tet tja. Zato je njihova pot uganka. In dojenčki in malčk so radovedneži, ki ljubijo vse kar je nanavadno in vredno pozornosti vsakega pravega malega raziskovalca.

Dobro je vedeti:

To so res nenavadne žoge in igrače, ki jih imajo Kreativne igrače. Nekatere so med premikanjem tihe in ne potujejo v ravni črti. Že spet druge pa se stresajo in zvijajo po svoje. Nekatere pa se poleg vsega še oglašajo in ropočejo na vse mogoče načine. Ročno obdelana sijoča ​​zrcalna površina senzoričnih igrač Žoge Ogledala Mistery zagotavlja popačen odsev leče ribjega očesa, kar je za otroke še posebej zanimivo za opazovanje. To so robustno izdelane žoge za otroke, ki so primerne za igro že od rojstva dalje. Izdelane iz odpornega nerjavečeg jekla, so lahke, gladke in vabljivo otipljive. Super za rokovanje in igranje na vedno drugačen način.

Podrobnosti igrače:

  • Posebno primerne so tudi za otroke s posebnimi izobraževalnimi potrebami - vplivajo na sposobnost otroka ali mladostnika za učenje. Lahko vplivajo na njihovo vedenje, sposobnost druženje in socializacijo, Pri otrocih z disleksijo jim bo igra z njimi v pomoč pri lažjem učenju branja in pisanja.
  • Nerjaveče jeklo je idealen material za uporabo v senzorični igri.
  • Jeklo je brez kemikalij, brez toksinov, zdržljivo, močno in lahko.
  • Jeklo je higienski material, neporozen in naravno odporen na bakterije.
  • Žoge za otroke Mistery Bally podpirajo različna področja učenja in osebni razvoj otroka.

Žoga 1: Tresenje ne oddaja zvoka. Obnaša se normalno, ko se kotali in odbija. Žoga 2: 10 jeklenih kroglic v notranjosti (premer 6 mm). Tresenje povzroči zvok ropotanja, ki mu sledi zvok vrtinčenja. Kotaki se se normalno, vendar tudi z zvokom. Odskoči normalno. Žoga 3: Pesek v notranjosti. Tresenje povzroči nežen zvok. Noče se kotaliti nazaj ali naprej. Vrti se v ekscentričnem loku in se ne odbija. Žoga 4: Kamenčki v notranjosti. Tresenje povzroči ropotujoč zvok, podoben kot pri žogi 2, vendar brez vrtinčenja. Običajno se kotali s praskajočim zvokom. Odskoči normalno. Žoga 5: Velika enojna jeklena krogla v notranjosti. Tresenje povzroči močan zvok klokotanja, ki mu sledi zvok kotaljenja. Zvija se v cikcak vzorcu. Običajno se odbija, vendar je slišati dvojni odboj, ko se tudi velika žoga v notranjosti odbija.
Žoga 6: Ekscentrična teža v notranjosti. Tresenje ne oddaja zvoka. Kotali se nepredvidljivo v katero koli smer. Odskoči normalno.

Dodatne informacije

Proizvajalec Tickit

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TICKIT Senzorične žoge Ogledala Mystery

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.