Več pogledov

Tickit

TICKIT Senzorične žoge Ogledala Sound

Tickit
55 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

55,00 €
Quick overview:

Zrcalne Senzorične žoge z robustno konstrukcijo iz jekla so peresno lahke, zvončkljajo in se kotalijo v različnih smereh!


7 noro zabavnih zrcalnih žog se kotali kakor se jim zdi in ribja leča na zrcalnih odsevnih površin za ogromno smeha poskrbi. Povrh vsega znajo še tiho ali glasno zvončkljati zato jih je nezansko zanimivo preučevati. Peresno lahke, gladke in vrhunsko taktilne so te žoge nepremagljive senzorične igrače, ki poskrbijo za razvoj senzorne integracije dojenčka, malčka in otroka od 3. leta dalje. Genijalno oblikovanje totalno zabavne igrače omogoča igro in učenje s pomočjo čutil in gibanja. Vrhunska igra s senzoričnimi žogami Sound podbuja razvoj govora in jezika. Kognitivni razvoj, razvoj fine in grobe motorike. Spodbuja čustveni in socialni razvoj otroka, predvsem pa ga zelo zabava!


Žoge so najboljše senzorične igrače, ko želimo otroka spraviti tudi v gibanje.


Robustna konstrukcija sedmih žog z zrcalnimi odsevi in oglašanjem zvončkov je artrakcija igre. Ker se kotalijo vedno drugače in vsaka po svoje so otroku noro zabavne in privlačne. Žoge Sound ogledal so razvojne igrače, ki otroka zabavajo vsakič, ko jih ta vidi prime v roko zakotali, trese, lovi za njimi teče plazi ali kobali. Poskrbel bodo za razvoj vseh psiho motoričnih funkcij in zadovoljstvno otroka. Fenomenalno!


Žoge Sound ogledala sodijo med najboljše razvojne igrače za 1 leto!


Žoga je žoga in tudi, če je čisto navadna je že dovolj dobra za razvoj otroka. Ampak, če daš malčku žoge Sound ogledala potem si m dal veliko več od žoge. Super senzorična atrakcija je za malčak pravo čudo, ki povzroči ogromno raziskovalne igre. Mali učenjaki se bodo na vso moč posvetili reflektivnim lastnostim žog, njihovem sebi lastnem kotaljenju in skrivnostnemu oglašanju zvončkov. Razvoj vseh čutil in veliko gibanja za vsakega otroka je z Zrcalnimi senzoričinimi žogami Sound ogledala od rojstva dalje je zagotovljen.

Zabavno igranje za razvoj in znanje od rojstva in vse starosti dalje.

Šifra izdelka: 72205
EAN: 5060138829046

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Vrhunske senzorične žoge Sound ogledala so še posebej odlične za otroke s težavami pri učenju in posebnimi potrebami. Njihove izjemne senzorične lastnosti bodo tem otrokom v veliko pomoč pri zaznavanju, igri in učenju sveta, ki jih obdaja. Nenavadno zabavne in priljubljen sp pri vseh otrocih vseh starosti in le malo je sennzoričnih žog, ki pritegnejo tolikšno pozornost vsakega otroka za igro. Otrok se uči zakaj različni materiali ustvarjajo različne zvoke, kaj vpliva na gibanje, kako delujejo zrcala in se ob tem zelo zabava. Žoge Sound so pravi izziv za male znanstvenike in športnike seveda.

Suhega zlata vreden, brezplačen nasvet; Če imaš dojenčka ali malčka mu daj za igro  Tickit Senzorične žoge Sound ogledala.

Podrobnosti igrače:

  • Nerjaveče jeklo, 7 zrcalnih poršin in različna vsebina senzoričnih žog za neskončne možnosti igre.
  • Leče z ribjim očesom na žogah velikosti od 50 do 110 mm za veliko smešnih prizorov.
  • Jeklo je idealen material za senzorično igro. Je močno, brez toksinov, vzdržljivo, lahko, neporozno in naravno odporno proti baktrijam.
  • Nursery World Equipment & Resources Awards 2019!
  • Velikost senzoričmih žog 50, 60, 70, 80, 90, 100 in 110 mm.
  • Razvoj fine in grobe motorike, koordinacije oko-roka, razvoj vida, razvoj sluha, razvoj govora, opazovanje in razumevanje dogodkov, učenje učinka vzrok-posledica.

Reflective Sound Balls - Pk7

Dodatne informacije

ProizvajalecTickit

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TICKIT Senzorične žoge Ogledala Sound

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.