Več pogledov

Trixie Baby

TRIXIE BABY Flaška za otroke 350 ml Mr. Hippo

Trixie Baby
17.8075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 20,95 €

Akcijska cena 17,81 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,81 €
Quick overview:

Mr. Hippo je flaška za otroke, ki ne nikoli ne toči in je zelo odporna na udarce!


Takoj, ko potrebuješ osvežitev ti Trixie flaška Mr. Hippo prinaša najboljšo rešitev! Mmm, kako je dobra voda, ko si žejen. In najboljša za potešitev žeje nasploh. Zabavno oblikovana jeklenička je popolna alternativa plastenkam. Voda, ki priteče iz nje je tako veliko bolj okusna. Prikupni živalski motivi očarajo otroka in ta sedaj redkeje pozabi na pitje. Kajti hidracijo je pomembna reč in zagotovo se najbolje hidriraš iz svoje najljubše flaške.


Trajna flaška za vodo za otroke je iz nerjavečega jekla in ima zabavno poslikavo živali.


Veliko različnih motivov bo omogočilo malčku, da si izbere najljubšega spremljevalca. Z izbranim prijateljčkom se bo odpravil novim pustolovščinam naproti. Raziskovnje narave ali tekanje po parku terjata veliko truda in žeja je hitro tu. A kaj, ko je igra tako zanimiva, da na nujno potrebno pitje vode med aktivnostjo hitro pozabiš. No, ne več. Z lahko stekleničko iz jekla, ki je super odporna na udarce in je odlična za videti žeje ne bo več.


Trixie flaška za otroke vase varno shrani 350 ml vode.


Kakovostno jeklo jekleničke je nerjaveč in trajen material. Dobra značilnost jekla je tudi ta, da njegove gladke površine mikrobi niti ne marajo preveč. Zato je to higieničen material v karterem se bo voda dobro počutila. In seveda tudi otrok, ki bo pil iz takšne visoko kakovostne flaške za najmlajše telovadce in potepuhce. Vode, ki priteče iz nje ima boljši okus in ne vsebuje strupenih snovi. Trixie stekleničke so nujen pripomoček za pitje vode na prostem.


Flaška za vodo Trixie je ergonomsko oblikovana.


Ožje dizajnirana jeklenička omogoča izvrsten prijem za male prste in zlahka smukne v vsak nahrbtnik ali torbico. Tudi zamašek je pozorno oblikovan in omogoča preprosto odpiranje in zapiranje in prilagodljiv ustnik poskrbi, da se zlahka odžejaš. Zanka za nošenje bo poskrbela, tudi da svojo najljubšo flaško za vodo preprosto pritrdiš na nahrbtnik. Torej sedaj pa res lahko rečeš plastenkam zbogom plastika in se odžejaš s čisto in zdravo vodo. Na zdravje!

Šifra izdelka: 40-220
EAN: 5400858402202

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Mr. Hippo Trixie je jeklena steklenička, flaška za pitje vode ali jeklenička kakor želiš, v vsakem primeru te dobro odžeja!

Zagrabi svojo najljubšo flaško in steci ven. Skači, zabavaj se in igraj pred hišo, v parku, na bazenu, morju ali odidi v bližnji gozd. A ne pozabi vzeti s seboj svoje zveste spremljevalke, ki te ne bo nikoli pustila na cedilu. Oziroma žejnega. Elegantno oblikovanje, kakovostno nerjaveče jeklo in simpatičen potisk po tvoji izbiri super modne flaške te delajo prepoznavnega kjerkoli si. Preprosto vzdrževanje odporne stekleničke in preprosta uporaba prepričata vsakega malčka in tudi mamo. Dobro prileganje vsak nahrbtnik, preprosto nošenje in obešanje z zanko te prepričajo, da jo imaš vedno s seboj.

Podrobnosti izdelka:

  • Trixie Flaška za otroke 350 ml.
  • Volumen 350 mml.
  • Material flaške 100% nerjaveče jeklo, zamašek PP, vrvica iz poliestra.
  • Velikost 15,5 x 6,5 cm.
  • Vzdrževanje, ročno pranje z milnico za dolgotrajno uporabo.
  • Leak Proof - popolnoma vodotesna steklenička ne toči in ne spušča tekočine.
  • Dodana zanka za nošenje in obešanje, ergonomski zamašek z ustnikom.
  • Ilustrirani motiv Mr. Hippo.
  • Barva zelena.

Dodatne informacije

Proizvajalec Trixie Baby

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TRIXIE BABY Flaška za otroke 350 ml Mr. Hippo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.