Trixie Baby

S Trixie Baby izdelki poskrbiš za udobje novorojenčka, razvajaš malčka ali v stilu pošlješ otroka v prvi razred. 

Inovativno Belgijsko podjetje Trixie Baby je kreativno in ustvarjalno tako kot so to otroci. Navdušuje jih moč otroške domišljije, ki jim daje navdih za delo. Trixie skrbno spremlja tudi življenja mladih staršev, zato se izdelki prilegajo njihovemu življenskemu slogu in izpolnjujejo vse zahteve funkcionalnosti.

Pristop podjetja je celovit in usmerjen v prihodnost. Z neskončno otroško domišljijo inspirirani oblikovalci ustvarjajo široko paleto izdelkov, ki upoštevajo današnje želje otrok in staršev. Odgovorna izbira materialov in kakovostna izdelava za trajnost izdelkov ohranja naš planet in skrbi za zdravo pridhodnost novih generacij otrok. 

Zabavno oblikovani otroški nahrbtniki za vrtec bodo odlični sopotniki najmlajšim na poti do vrtca. Kakovostne flaške za vodo bodo poskrbele, da ne bo žeje in atraktivne igrače, da ne bo dolgčas. Široki liniji izdelkov za nego novorojenčka in dojenčka se pridružijo tudi oblačila za vse velikosti in starosti. Otroške potrebščine za spalnico ali kopalnico in otroško sobo so v skrbno izbranih barvah, ki se lepo združujejo. Omogočajo, da si ustvariš lastno igrišče s katerega bo vzletela tvoja domišljija.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 28

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 28

Stran:
  1. 1
  2. 2