Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Kocke za sestavljanje Kmetija

Bigjigs Toys
18.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,99 €
Quick overview:

Bigjigs kocke za zlaganje z motivi kmetije, števili in pikami za vsestranski razvoj in igro!


Priljubljene in neznansko uporabne kocke za zlaganje Bigjigs Kmetija so nepogrešljiva igrača za vsakega otroka. 10 živahno obarvanih kock za zlaganje, naraščajočih po velikosti je potrebno pravilno sestavit, da bi se postavil visok stolp. 

Vsaka kocka za zlaganje ima poslikavo na kateri je prizor s kmetije, številka in določeno število pik, ki ustrezajo napisanemu številu. Med zlaganjem in sestavljanjem malčki razpravljajo o življenju na kmetiji, razvijajo jezikovne spretnosti in bogatijo znanje besed. Na kockah preštevajo pike in ugotavljajo katero število jim ustreza. Kot nalašč za učenje zgodnjega štetja in prepoznavanje števil.

Visoki stolpi, škatle za shranjevanje ali kocke za zlaganje, igranje je mogoče na različne načine kakor je otroku ljubo. Bigjigs kocke za otroke Kmetija dajejo veliko možnosti za nove in nove načine igre.

Igra s kockami za zlaganje ima vsestranski razvojni učinek in vpliva tudi na gibalne spretnosti otrok in razvoj fine motorike. 

IGRA, UČENJE, RAZVOJ od 18. meseca dalje.

Šifra izdelka: BJ696
EAN: 0691621726969

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Kocke za otroke Bigjigs so odlične za zlaganje poučnega stolpa. Izdelane so iz kakovostnih materialov iz odgovornih virov. Natančna izdelava in domiselno oblikovanje kock za zlaganje Bigjigs so zagotovilo za odlično igro in razvoj otrok. Po končani igri otrok kocke preprosto zloži eno v drugo in jih pospravi na svoje mesto. Kocke so kot nalašč za zgodnje učenje in razvoj!

Material kock: Trdna lepenka.

Velikost kock za zlaganje: 15 x 15 x 15 cm. Starost 18 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Kocke za sestavljanje Kmetija

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.