Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Puzzle sestavljanke - Števila

Bigjigs Toys
8.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

8,99 €
Quick overview:

Sestavljanka števila Bigjigs za zgodnje učenje štetja, primerjanja in ujemanja.


Prednosti Bigjigs puzzle sestavljanke Števila so v tem, da otroka hkrati učijo štetja, primerjalnih veščin in ujemanja. S pomočjo zanimivo ilustriranih prizorov na delih puzzle se otrok na zabaven način uči prvega štetja.

Sestavljajmo in štejmo od ena do deset tako, da poiščemo 3 kose sestavljanke, ki se ujemajo. Določeno število se mora ujemati z ustreznim številom pik in ilustracijo, ki je primerna številu.

Preprosta lesena igrača sestavljanka Števila je fantastično uporabna in zabavna. Otroka spodbuja k učenju, vadi fino motoriko in krepi potrpljenje porebno za rešitev izziva.

Primerno za igro, učenje in razvoj otroka od 18. meseca dalje.

Šifra izdelka: BJ261
EAN: 0691621192610

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Lesena sestavljanka
 Bigjigs Števila je otroku v pomoč pri učenju števil, štetja, količin in primerjalnih veščin. Prispeva razvoju besednega zaklada in mu pomaga priklicati besedo, ko prepozna oblikobarvo in sliko. Igra s sestavljankam razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike, koncentracije in potrpežljivosti.

Na lesenih sestavljankah Bigjigs so slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Izdelane so iz visoko kakovostnih materialov v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. 30 kosov sestavljanke je idealne velikosti in oblike za enostaven prijem in igro z njimi. Velikost puzzle 5 x 5 x 5 cm. Teža 0,2 kg.

Starost: od 18 mesecev dalje. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Puzzle sestavljanke - Števila

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.