Več pogledov

Box Candiy

BOX CANDIY Ustvarjalni set za otroke Lampijon Sea life

Box Candiy
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Ustvarjanje za otroke z Box Candy Sea Life pričara čudovit lampijon s podobami morskih globin!


Čarobna lanterna je prava paša za oči in domišljijo vsake punčke od 6. leta dalje. Skrivnosten gozd alg je najljubši kraj vsakega podmorskega bitja. To je čaroben kraj podmorja kjer alge plešejo v ritmu valov in se skozi njih prebija svetloba zahajočega sonca. Prinesi ta čudovit občutek čarobnosti tudi v svoj dom z stvarjalnim setom z otroke Box Candy Lampijon Sea life. Spominska škatlica v barvi rožnate potonike in z belim samorogom vsebuje DIY komplet za izdelavo lampijona s širimi karticami praskanke in paličico za praskanje. 9 kosov sestavljanke iz trdne lepenke za sestavljanje 3D lampijona, dvostranski trak in 1 led svečko spriloženimi baterijami. Tudi popolna navodila so priložena.


Totally Twilight naredi si sam Box Candy Lampijon Samorog je ustvarjalni set za kreativne otroke od 6. leta dalje 


Naredi si sam je nekaj kar daje ustvarjalni igri posebej zanimi izziv. Ustvarjaj in ulovi svoje sanje v svoj lastni Dream Catcher, ki sliši na ime Box Candy. Iščeš ideje za ustvarjanje z otroki pa ne veš kaj bi? Izberi Box Candy! Zabavno in kreativno z 'naredi si sam' ustvarjalno igračo, ki navduši vsako deklico od 3. leta dalje! Totalno čarobne igrače in darila za punčke.

Šifra izdelka: 9939015
EAN: 4897099390152

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Box Candiy so ustvarjalne igrače, ki kar skočijo v radovedni objem deklic od 6. leta dalje!

Pravljična svetloba lampijončka s samorogom je čudovita nagrada za spretno ustvarjanje vsaki punčki, je ustvarjalna igrača in kreativni bonbonček za vsako deklico. Naredi si sam otroški ustvarjalni set Box CanDIY Lampijon, je pravi posladek za vsako deklico, ki rada ustvarja. Vsaka punčka se razveseli, ko vidi takšno igračo.  Ustvarjalni set sodi med popolna darila za punčke. Tisti, ki obdaruje in tisti, ki je obdarovan bosta vesela takšnega darila . Veselje je zagotovljeno na obeh straneh in ustvarjalne igrače za punčke od 6. leta dalje imajo novega prvaka.

Ustvarjalni seti za otroke BOX CANDIY te vedno znova navdušijo.

Atraktiven ustvarjalni set z vsem potrebnim kar potrebuješ za pravi lampijon. Naredi si sam  BOX CANDIY darila so preprosto najlepša darila kar jih lahko daš in najlepša kar jih dobiš. BOX CANDIY, izdelaj si sam lovilec sanj in ujemi vanj svoje najljubše sanje. Popolna ustvarjalna igrača za male umetnike, ki daje veliko in zelo zabavno spodbudo za razvoj kreativnega duha otroka. Ideja kar sama skoči iz škatle Box Candiy in 'naredi si sam' darila za najdražje so hitro tukaj. Utvarjanje z otroki 4 leta, 5 let ali 6 let in več pripada sedaj Box Candiy ustvarjalnim igračam. Pusti domišljiji naj poleti in daj ustvarjalnosti prosto pot. Preseneti prijatelje in družino s čudovitimi izdelki iz kolekcije BOX CANDIY naredi si sam za otroke, ki jih narediš sam! Bogato opremljen paket za izdelavo dih jemajočoga Lampijončka, je nekaj kar deklice zagotovo hočejo imeti v svojem ustvarjalenem kotičku.

Podrobnosti igrače:

  • V ustvarjalni setu naredi si sam najdeš vse potrebno za izdelavo lovilca sanj.  9 kosov sestavljanke iz trdnega kartona za 3D lampijon, 4 x praskanka, leseno praskalo, dvostranski trak in 1 x LED svečka z baterijami.
  • Create Outside The Box - sproščujoča kreativna igra za punčke, ki izdatno uri fino motoriko, krepi občutek za umetnost in zabava deklice.
  • Popolna darila za punčke in darila, ki jih punčke želijo podariti. 
  • Podrobna navodila za lažje ustvarjalno delo.
  • 3D sestavljanka.
  • Priporočena starost 6 +

Dodatne informacije

Proizvajalec Box Candiy

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BOX CANDIY Ustvarjalni set za otroke Lampijon Sea life

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.