Več pogledov

Box Candiy

BOX CANDIY Ustvarjalni set za otroke Lovilec sanj

Box Candiy
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Ustvarjanje za otroke z Box Candy in lovilcem sanj!


Naredi si sam je nekaj kar daje ustvarjalni igri posebej zanimi izziv. Ustvarjaj in ulovi svoje sanje v svoj lastni Dream Catcher, ki sliši na ime Box Candy. Iščeš ideje za ustvarjanje z otroki pa ne veš kaj bi? Izberi Box Candy! Zabavno in kreativno z 'naredi si sam' ustvarjalno igračo, ki navduši vsako deklico od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: 9939027
EAN: 4897099390275

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Box Candiy so ustvarjalne igrače, ki kar skočijo v radovedni objem deklic od 6. leta dalje!

Dream Catcher za ljubko ustvarjanje za punčke je ustvarjalna igrača in kreativni bonbonček za vsako deklico. Naredi si sam otroški ustvarjalni set Box CanDIY Lovilec sanj, je pravi posladek za vsako deklico, ki rada ustvarja. Vsaka punčkase veseli, ko vidi takšno igračo.  Ustvarjalni set sodi med popolna darila za punčke. Tisti, ki obdaruje in tisti, ki je obdarovan bosta vesela takšnega darila . Veselje je zagotovljeno na obeh straneh in igrače za punčke od 3. leta dalje imajo novega prvaka.

Ustvarjalni seti za otroke BOX CANDIY te vedno znova navdušijo.

Atraktiven ustvarjalni set z vsem potrebnim kar potrebuješ za pravi Dream Catcher. Naredi si sam  BOX CANDIY darila so preprosto najlepša darila kar jih lahko daš in najlepša kar jih dobiš. BOX CANDIY, izdelaj si sam lovilec sanj in ujemi vanj svoje najljubše sanje. Popolna ustvarjalna igrača za male umetnike, ki daje veliko in zelo zabavno spodbudo za razvoj kreativnega duha otroka. Ideja kar sama skoči iz škatle Box Candiy in 'naredi si sam' darila za najdražje so hitro tukaj. Utvarjanje z otroki 4 leta, 5 let ali 6 in več pripada sedaj Box Candiy ustvarjalnim igračam. Pusti domišljiji naj poleti in daj ustvarjalnosti prosto pot. Preseneti prijatelje in družino s čudovitimi izdelki iz kolekcije BOX CANDIY naredi si sam za otroke, ki jih narediš sam! Bogato opremljen paket za izdelavo dih jemajočoga Dream Catcher-ja, je nekaj kar deklice zagotovo hočejo imeti v svojem ustvarjalenem kotičku.

Podrobnosti igrače:

  • V ustvarjalni setu naredi si sam najdeš vse potrebno za izdelavo lovilca sanj. 2 x obroč, 36 lesenih kroglic in kar 12 barvnih peres.
  • Create Outside The Box - sproščujoča kreativna igra za punčke, ki izdatno uri fino motoriko, krepi občutek za umetnost in zabava deklice.
  • Popolna darila za punčke in darila, ki jih punčke želijo podariti. 
  • Priporočena starost 6 +

Dodatne informacije

Proizvajalec Box Candiy

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BOX CANDIY Ustvarjalni set za otroke Lovilec sanj

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.