Več pogledov

Djeco

DJECO Praskanka Lush Nature

Djeco
5.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

5,99 €
Quick overview:

DJECO Praskanka Lush Nature za kreativno izražanje otroka od 6. leta dalje.


Kot vedno se pod črno plastjo praskanke nekaj zanimivega skriva. Ustvarjalni set Djeco Lush Nature je poskrbel za bujno presenečenje, ki ga moraš le še odkriti. Kako pa, se vprašaš? Takole, z lesenim pisalom, ki je priložen kompletu preprosto praskaš po mat črni površini folije praskanke. S potezami lesnega pisala ustvarjaš črte, pike, križce, kare in čudovita mojstrovina se bo kar naenkrat prikazala. Kmalu boš odkril kako lahko tudi najpreprostejše poteze in praske čarobno učinkujejo na tvojo novo likovo mojstrovino.  Prasanka je likovna tehnika s katero samozavestni umetniki od 6. leta dalje zlahka ustvarjajo kolikor želijo. Praskanka za otroke Djeco Lush Nature je kreativni set v katerem dobiš tudi priloženo knjižico z ustvarjalnimi navdihi za še bolj zabaven uvod v ustvarjalno igro.


Ustvarjalne igrače Djeco Scratch Art za vse ljubitelje umetnosti od 6. leta dalje.


Praskanka za otroke Djeco je kompakten likovni set, ki se izkaže tudi kot popoln potovalni spremljevalec na potovanju. Je kreativni pripomoček za ustvarjalno izražanje otroka, ki daje odlična alternativo gledanjem v različne zaslone v čakalnicah, restavracijah ali telefona. Ustvarjanje za otroke z Djeco praskankami je sproščujoča in zabavna igra, ki poskrbi za razvoj fine motorike, domiščljije in umetniške žilice otroka. Lush Nature  je idelana praskanka za fante ali punčke. Še posebej je primerna za obdarovanje ob vsaki priložnosti in se izkaže za odlična darila za vse fante in punčke od 6. leta dalje.

Šifra izdelka: DJ09728
EAN: 3070900097285

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Djeco Lush Nature je ustvarjalni set za otroke, ki spodbudi kreativne zamisli in uri spretne prste. Praskanje je likovna tehnika in ročno delo, ki vpliva na razvoj veščine uporabe rok. Kreativni set za ustvarjanje je dobro opremljen in vsebuje 4 različne 'scratch boards' liste za praskanje v velikosti 15 x 21 cm in leseno pisalo. Ko spraskaš temno plast papirja, se čarobno pojavijo čudoviti odtisi prečudovitih divjih živali. Prikaže se bujno prikazana narava z vibrantnimi motivi v barvitih podrobnostih. To so idealne praskanke za otroke, ki radi uživajo v vsej lepoti ustvarjalne igre.

Podrobnosti ustvarjalne igrače:

  • Lastnosti ustvarjalne igrače za otroke Djeco Lush nature bodo navdušile otroka od 6 do 12 leta.
  • Kreativni set za ustvarjanje vsebuje 4 liste praskank v velikosti 15 x 21 cm, 1 x leseno praskalo, knjižica z navodili za uspešen uvod v ustvarjanje.
  • Dimenzija: 22 x 23 cm.
  • Primerno za otroke od 6 leta dalje.
  • Teža 30 gramov.
  • Starost 6+

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Praskanka Lush Nature

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.