Več pogledov

Djeco

DJECO Vlakec Domače živali

Djeco
34.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

34,99 €
Quick overview:

Leseni vlakec Domače živali pripelje Djeco igrače naravnost k tebi domov!


Djecu Vlakec Domače živali ima 7 potnikov, ki komaj čakajo da se s prijatelji odpravite z vlakom na kmetijo. Ta živahno obarvana lesena igrača za malčke od 18. meseca ima 4 vagone in 7 čudovitih domačih živali. Na njej je tudi vrvica za vlečenje vlakca.

Lesena razvojna igrača Djeco Vlakec Domače živali ti ponuja odlično priložnost za razvoj fine in grobe motorike ter logičnega mišljenja. Vsak malček bo oboževal igro in učenje o domačih živalih, da bi razširil svoje znanje o zanimivih prebivalcih kmetije in o vlakcih seveda. Kakšen hrup povzroča lokomotiva, kako se oglaša krava?

Zabavno igranje za razvoj in znanje od 18m +

Šifra izdelka: DJ06317
EAN: 3070900063174

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Vse poti otroške igre z vlakci za najmlajše vodijo na železniško postajo Djeco. Igra z lesenim vlakcem Djeco Domače živali pripelje otroka do razvoja veščin primernega razvojnemu obdobju. To je za 18 in več mesecev odlična igrača za razvoj grobe in fine motorike.

39 x 8 x 10 cm velik leseni vlakec je do vrha naložen s potniki. 7 lesenih domačih živali se imenitno sestavlja in nalaga na lokomotivo in 3 lesene vagončke. Odlične lastnosti razvojne lesene igrače poleg privlačnega dizajna ponujajo obilo zabavne igre. Uporabi domišljijo in sestavi si svoj lesen vlakec kot je tebi všeč. Čučuu, gremo vsi na krov vlakca in s odpeljimo z njim kamor želimo.

Uživajte med igro v razvojnih učinkih imenitno oblikovane Djeco igrače! Leseni vlakci so vedno pripravljeni na odhod in prihod. Otroci komaj čakajo, da vzamejo svoj  imeniten novi leseni vlakec v roke. Z njim se odpeljejo kamorkoli želijo. Kreativno sestavljajo in razstavljajo imenitno leseno železniško kompozicijo kakor imajo domišljije. Mali vlakec je polno naložen in čaka za odhod s postaje. Gremo, lokomotiva in vagončki zapuščajo glavni kolodvor otroške sobe in se peljejo v dnevno sobo, kuhinjo in nazaj. Potniki morajo biti pravočasno dostavljeni, zato pohiti z igro!

Podrobnosti:

  • Leseno igračo je za Djeco imenitno oblikoval Tinou Le Joly Sénoville.
  • Primerno od 18+ mesecev.
  • Dimenzije 39 x 8 x 10 cm.
  • Blagovna znamka Djeco Toys.
  • Število kosov 12.
  • Vrsta(e) materiala Les.
  • Barva Večbarvna.
  • Priporočena starost proizvajalca 18 mesecev in več.
  • Mere paketa ‎41,66 x 8,64 x 12,7 cm, teža 660 gramov.

Dodatne informacije

ProizvajalecDjeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Vlakec Domače živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.