Več pogledov

Goki

GOKI Lesena tehtnica

Goki
32.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

32,95 €
Quick overview:

Za vse prave male trgovce - Lesena tehtnica s kovinskimi utežmi Goki!


Odlično oblikovana lesena tehtnica Goki z utežmi in nihajno funkcijo se je izkazala za zelo zabavno in poučno igračo v igri vlog otroške trgovine in kuhinje.  

Leseno tehtnico Goki s pridom uporabljamo za učenje otrok doma, v vrtcu in šoli tudi sledilci načel pedagogike montessori.

Mali prodajalci in matematiki se bodo radi igrali s kakovostno in poučno igračo, ki se odlično obnese v vsaki otroški kuhinji in trgovini. Na leseni tehtnici, ki ima priloženih 6 lesenih uteži lahko tehtamo in stehtamo lahko skoraj vse. Leseno tehtnico lahko naložimo z lesenim sadjem, zelenjavo in drugimi sestavinami za kuhanje.

V otroški trgovini lahko s pomočjo nihajne lesene tehtnice Goki prodajamo kamenčke s plaže, želod iz gozda ali igrače. Otroci se radi učijo skozi igro in bodo radi tehtali vse kar imajo pri roki. Sestavine za kuhanje, kamenčki s plaže, želod iz gozda ali igrače. Otroci se radi učijo skozi igro in bodo radi tehtali vse kar imajo pri roki.


Z Goki leseno tehtnico se bodo otroci učili razmerij med količinami in vplivom teže. Tehtnica je poučna igrača za igro vlog v kuhinji in otroški trgovini. 

Šifra izdelka: 51856
EAN: 4013594518567

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Goki nihajno leseno tehtnico z utežmi lahko otrok preprosto uporablja. Igra s tehtnico ga zabava in uči. Tehtanje je zabavno in poučno. Za vse male trgovce, kuharje in prodajalce na mestni tržnici je GOKI pripravil kakovostno leseno tehtnico v nihajni izvedbi in s 6 lesenimi utežmi. 

Dimenzije 30 x 10 x 31 cm. Teža 0,85 kg. Število kosov 7. Material les in kovina.Starost 3 +.

Opozorilo! Zaradi malih delov in nevarnosti zadušitve ni primerno za otroke mlajše od 3 let!

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Lesena tehtnica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.