Več pogledov

Goki

GOKI Lesene kocke v vedru Building Blocks

Goki
25.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

25,99 €
Quick overview:

Goki Lesene kocke v vedru je komplet lesene igrače 100-tih kock, skaterimi ustvariš pravo gradbišče za male arhitekte od 2. leta dalje!


Lesene kocke v vedru Goki te popeljejo v svet sestavljanja, gradnje in zabavne igre. Shranjene so v praktičnem vedru, da jih bo mali gradbinec vedno imel pri roki. Lesene kocke za sestavljanje Goki bodo navdušile vse malčke od 2. leta, ki se radi preizkušajo v zlaganju in sestavljanju. Ko domišljiji pustiš prosto pot, mimogrede zrastle blok, hiša, grad. Čudovite pastelne barve kock so za oko privlačne in otroka pritegnejo v svet gradnje in ustvarjanja. V kompletu je 100 lepih lesenih kock različnih oblik v osnovnih barvah, ki so narejene iz kakovostnega lesa, spravljene v vedru in so popolno za darilo.

Skrbno izdelane lesene kocke za otroke so odlična razvojna igrača in so popolne za kreativno igro in razvoj domišljije otroka. Skupaj z otrokom lahko gradite skulpture tudi vi, jih razporejate ali preštevate.

Popoln igralni komplet lesenih kock za igro, vadbo motoričnih spretnosti in prve korake matematičnih veščin. Otrok bo navdušen, ko bo prijemal, sestavljal in primerjal kocke med seboj po velikosti in obliki.

Z lesenimi kockami za ustvarjanje, ki so popolne za majhne in malo večje otroke, spodbujamo pristno igro in kreativnost malčka. Kakovostno izdelane priročne kocke v ljubkih pastelnih barvah so prijetne očesu in na otip.

Zagotovo bodo prava popestritev za igro in učenje otroka od 24 mesecev dalje, saj prinašajo veliko zabavnih trenutkov igre, gradnje in ustvarjanja novih kreacij.

Šifra izdelka: 58669
EAN: 4013594586696

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Brezčasne lesenih kock je tista, ki pove, da so kocke GOKI vedno IN. Odlične so za otrokov razvoj, saj omogočajo zlaganje, sestavljanje, raziskovanje oblik in povsem prosto pot domišljiji in kreativnosti pri igri. Malček bo z lesenimi kockami krepil razvoj fine motorike, koordinacijo oko – roka, razvrščanje. 

Linija lesenih igrač Goki je modno oblikovana, a kot celotna kolekcija njihovih igrač, z več igralnimi cilji v enem izdelku, spodbuja otroke, da se poglobijo v svojo igro in odkrijejo vedno nove stvari. Od igranja in zabave do učenja. Popolno darilo za vsakega malčka!

Podrobnosti igrače:

  • Vrsta embalaže vedro z nosilnim ročajem
  • Teža 1,5 kg
  • Ø 19,5 cm, višina 17,5 cm
  • Število lesenih kock 100
  • Material: les
  • Priporočena starost: 2+

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Lesene kocke v vedru Building Blocks

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.