Več pogledov

Goki

GOKI Lesene kroglice za natikanje

Goki
5.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

5,99 €
Quick overview:

Z Goki lesenimi kroglicami za natikanje izdelaj ljubko verižico ali zapestnico.


Goki lesene kroglice za natikanje bodo spodbudila male izdelovalce nakita, da vsem pokažejo svoje talente! Čudovita kolekcija lesenih likov za vtikanje na vrvico, ki so tematsko obarvani z živahnimi vzorčki, je popolna za izdelavo enkratnih verižic in zapestnic.


Vtikanke so milo rečeno perfektna igrača za razvoj fine motorike otrok. Spodbujajo otroško ustvarjalnost in domišljijo. Privlačna igra vtikanja lesenih podobic na vrvico in izdelovanja unikatnih verižic bo razburila domišljijo in kreativnost otrok bo cvetela.


Vtikaj in izdelaj svoj kos nakita. Zabavna izdelava nakita po zadnjem modnem navdihu. Kot specialist za les je Goki ponudil v tem ustvarjalnem setu za punčke kar 46 ljubko obarvanih kroglic.


ZABAVNO IGRANJE ZA RAZVOJ IN ZNANJE.


Za otroke od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: 60784
EAN: 4013594607841

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Vsebina: 46 kosov

Velikost: ∅ 0,8 cm

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Lesene kroglice za natikanje

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.