Več pogledov

Goki

GOKI Pretikanka Papiga

Goki
11.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,95 €
Quick overview:

Pisana, zabavna in kakovostna lesena Goki pretikanka zagotavlja privlačnost igre!


Lesene Goki pretikanke so najvišje kakovosti in idealne za ustvarjalno vezenje vezalk na treh lesenih ploščah. Zabavno opremljanje živalskih kreaturic z barvnimi vrvicami je prav resno a zabavno delo za male otroke. Zabavna igra pretikanja in sestavljanja barvnih povezav je odlična vaja za razvoj ročnih spretnosti in domišljije otroka od 3. leta dalje.


Igraj se s pretikanko in spretni prstki se bodo lažje spoprijeli z začetnimi težavami držanja barvic ali svinčnikov


Čevlji se ne zavežejo sami od sebe in svinčnik je treba znati držati. Za to pa so tukaj pretikanke Goki, ki so prave mojstrice pretikanja, odlične igre za spretne male prstke. Pretikanje je ustvarjalna likovna igra zato bo tudi domišljija odprla pot ustvarjalnosti malega otroka. Igra s pretikanko je pomembna za razvoj fine motorike, otroka uči  prepoznavanje vzorcev in zaporedij. Krepi razvoj logičnega razmišljanja in kreativnega reševanja težav. Za bodoče ljubiteljice šivanja je čudovito orodje za zgodnje učenje veščin šivanja.


Goki pretikanka je izdelana iz kakovosntega lesa, ki dela to didaktično igračo še bolj trajno in uprabno za dolgo časa.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 3. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 58686
EAN: 4013594586863

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Očarljiva pretikanka z ljubko upodobljenimi tremi živalimi je pravi likovni posladek.

Mali prstki bodo ljubeče vtikali vrvice okrog vsake lepo ilustrirane afriške živali. Plošča pretikanke je izjemno vzdržljiva. Izdelana je iz lesa in pobarvana z barvami varnim za otroke. Vezalnke so kakovostne in se ne zapletajo. Čudovita igrača za za razvoj fine motorike, krepitev fokusa in osredotočenja otroka. Je tudi odlično zgodnje orodje za učenje veščin šivanja. Odlična priložnost za izbrano darilo, ki ga ne gre spregledati.

Podrobnosti igrače:

  • Razvoj fine motorike, učenje barv, vozrcev, koordinacije oko-roka, kreativnosti
  • Material les
  • Velikost 12 x 16,5 cm
  • 9 kosov(6 vezalk), 3 motivi
  • Starost 3+

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Pretikanka Papiga

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.