Več pogledov

Goki

GOKI Vstavljanka Domače živali

Goki
9.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Ekstra veliki leseni gumbki za lažje delo malih farmerjev - Vstavljanka Goki Domače živali!


Goki vstavljanka z liki najbolj priljubljenih domačih živali je ena od osnovnih lesenih igrač za malčke. Ne tako preprost zgodnji razvoj malčka je tesno povezan s preprosto vstavljanko, ki na enostaven in zabaven način uri spretnost prstov malčkov.

Razvoj veščin uporabe rok, usklajenosti oko-roka, razvoj domišljije in razvoj govornih sposobnosti otroka je tesno povezan z igro. Več se otrok igra z igračami, ki koristijo razvoju, boljši bo!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57873
EAN: 4013594578738

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

Vsebina: 8 kosov
Velikost: 29,9 x 20,8 x 2,4 cm
Teža: 0,3 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Vstavljanka Domače živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.