Več pogledov

Goki

GOKI vstavljanka Domače živali - z glasovi

Goki
23.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

23,99 €
Quick overview:

Za še več zabave! Ko tehnologija sreča les - Vstavljanka Goki Domače živali.


Kikiriki - ste že slišali, da se vstavljanka oglaša po likih domačih živali, ki so lepo upodobljeni na kakovostni leseni vstavljanki?

Tako je, vstavljanko Domače živali krasi tehnični dodatek, ki bo nasmejal, spravil v dobro voljo in razigral vašega malčka vsakič, ko bo prijel za lesene puzzle vstavljanke Goki.

Glasbena podloga osmih živali s kmetije se veselo oglaša vsakič, ko malček dvigne katero od njih. Goki je puzzle vstavljanke opremil tudi z lesenimi čepki, ki bodo še kako prav prišli malčku. Zaradi zabavnosti klasične lesene igrače z elektronskim dodatkom bo kar nekaj 'elektrike' tudi v zraku, saj bo navdušenje otrok veliko in prstki bodo zelo hitri!

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57895
EAN: 4013594578950

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

Vsebina: 8 kosov
Velikost: 29,8 x 20,8 x 3,4 cm
Teža: 0,51 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI vstavljanka Domače živali - z glasovi

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.