Več pogledov

Goki

GOKI Vstavljanka Živali - z ozadjem

Goki
10.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,99 €
Quick overview:

Ekstra dodatek za najmlajše ljubitelje vstavljank! Vstavljanka Goki Živali ima ozadje s poslikavo!


Goki vstavljanka živali  z liki najbolj priljubljenih živali je ena od osnovnih lesenih igrač za malčke. Ne tako preprost zgodnji razvoj malčka je tesno povezan s preprosto vstavljanko, ki na enostaven in zabaven način uri spretnost prstov malčkov.


Da bo naloga še bolj zanimiva!


Da bo vstavljanje puzzle še bolj zabavno in igra še lepše stekla, je Goki matično ploščo vstavljanke ilustriral  s simpatičnimi podobicami vzorcev živali. Za lažji oprijem kosov vstavljanke so tukaj še leseni čepki.


Razvoj veščin uporabe rok, usklajenosti oko-roka, razvoj domišljije in razvoj govornih sposobnosti otroka je tesno povezan z igro. Več se otrok igra z igračami, ki koristijo razvoju, boljši bo!


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57585
EAN: 4013594575850

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE:

Vstavljanka Goki z ozadjem se razlikuje od drugih vstavljank po tem, da ima ta v ozdaju puzzle skrito sliko. Idealna rešitev, ki ima poleg funkcionalne tudi pogovorno vrednost. Simpatično ilustrirane podobice na matični plošči, kakovostne lesene vstavljanke, takoj vzbudijo simpatijo malih otrok in so navdih za nove zgodbice.

Male glavice seveda še ne zmorejo zelo dobro prepoznavati izrezov vstavljanke, zato je Goki dodal funkcionalno ilustrirane like mladičkov v pomoč in navdih. Ti omogočajo otroku enostavnejšo povezavo in vse ostalo je le še stvar opazovanja in logičnega razmišljanja.

Vsebina: 9 kosov

Velikost: 29,9 x 20,8 x 2,4 cm

Teža: 0,32 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Vstavljanka Živali - z ozadjem

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.