Več pogledov

Goki

GOKI vstavljanka Mama in mladič - z ozadjem

Goki
10.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,99 €
Quick overview:

Goki vstavljanka za najmlajše z ilustracijo v ozadju! 


Vstavljanka Goki Mama in mladič se razlikuje od drugih vstavljank po tem, da ima ta v ozdaju puzzle skrito sliko. Idealna rešitev, ki ima poleg funkcionalne tudi pogovorno vrednost. Simpatične podobe mladičkov, kakovostne lesene vstavljanke, takoj vzbudijo simpatijo malih otrok in so navdih za nove zgodbice.


Male glavice seveda še ne zmorejo zelo dobro prepoznavati izrezov vstavljanke, zato je Goki dodal funkcionalno ilustrirane like mladičkov v pomoč in navdih. Ti omogočajo otroku enostavnejšo povezavo in vse ostalo je le še stvar opazovanja in logičnega razmišljanja.


Z vstavljanko Goki Mama in mladič seveda tudi domišljija otroka ne bo ostala prikrajšana. Vstavljanje nam daje dobro priložnost za razvoj govornih sposobnosti in krepi besedni zaklada malčka.


Če smo prisotni pri igri z vstavljanko, se z otrokom pogovarjamo in ga sprašujemo različne stvari o naslikanih podobicah na vstavljanki. Tako bo za otroka vse skupaj še bolj zabavno in seveda koristno.


Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57929
EAN: 4013594579292

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

Vsebina vstavljanke: 6 kosov

Velikost: 30 x 21 x 2,4 cm

Teža: 0,3 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI vstavljanka Mama in mladič - z ozadjem

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.