Več pogledov

Goki

GOKI Vstavljanka s čepki Gozdne živali

Goki
10.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,95 €
Quick overview:

Goki Vstavljanka 30 x 21 cm s čepki in ozadjem ima koliko gozdnih živali? 


Vstavljanka Goki Gozdne živali bo za vsakega enoletnika zagotovo čudovit uvod v svet reševanja ugank in vstavljanja pravih kosov puzzle. Kakovostno izdelane razvojne igrače za 1 leto  z zabavno oblikovanimi motivi priljubljenih gozdnih živali in prizor gozdne druščine pritegnejo pozornost otroka. Veliki leseni gumbki prikupne lesene igrače za malčke so idealni za prijem in vstavljanje je še bolj zabavno. Malček med igro razvijal motorične sposobnosti in koordinacijo oko-roka. Površina plošče prikupne razvojne igrače ima jasno ilustrirano podobo kmetije, tako da se iskanje primerne puzzle olajša in uganka je lažja. Vstavljanka daje odličen navdih za pripovedovanje, razvoj govornih sposobnosti in bogatenenje besednega zaklada malega otroka.

Otrok se ne igra, da bi se učil ampak se uči, ker se igra!

Šifra izdelka: 57387
EAN: 4013594573870

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE IGRAČE

Ravno prav veliki leseni gumbki 9-ih kosov vstavljanke za lažje delo malih lovskih čuvajev!

Goki vstavljanka z liki najbolj priljubljenih gozdnih živali je osnovna lesena razvojna igrača za malčke. Ne tako preprost zgodnji razvoj malčka, je tesno povezan s preprosto vstavljanko, ki na enostaven in zabaven način uri spretnost prstov malčkov! Razvoj veščin uporabe rok, usklajenosti oko-roka, razvoj domišljije in razvoj govornih sposobnosti otroka je tesno povezan s to leseno razvojno igračo za malčke. Več se otrok igra s takšnimi lesenimi igračami, ki koristijo razvoju, boljši bo razvoj! Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Zakaj imamo radi lesene igrače Goki Gollnest & Kiesel?

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene lesene sestavljanke, vstavljanke in druge igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Podrobnosti lesene razvojne igrača vstavljanka Goki:

  • Materiali les.
  • Število kosov vstavljanke 9.
  • Mere 30 x 21 x 2,4 cm.
  • Teža 0,3 kg.
  • Priporočena starost: 1+

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Vstavljanka s čepki Gozdne živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.