Več pogledov

Goki

GOKI Vstavljanka s čepki Traktor in prikolice

Goki
9.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

9,95 €
Quick overview:

Goki Vstavljanka Traktor 30 x 21 cm s čepki in ozadjem ima zabaven dodatek!


Vstavljanka Traktor in prikolice je drugačna kot druge. Vstavljanje puzzle poteka z eno razliko, vse prikolice ustrezajo traktorju vstavljanke. Traktor in prikolico lahko sestaviš tudi zunaj igralne plošče. Včasih te male a dobro premišljene razlike tiste, ki naredijo igranje še veliko bolj zabavno.

Vstavljanka Goki Traktor in prikolice bo za vsakega enoletnika zagotovo čudovit uvod v svet reševanja ugank in vstavljanja pravih kosov puzzle. Kakovostno izdelane razvojne igrače za 1 leto  z zabavno oblikovanimi motivi priljubljenih domačih živali, traktorja, prikolic in prizoru s kmetije pritegnejo pozornost otroka. Veliki leseni gumbki prikupne lesene igrače za malčke so idealni za prijem in vstavljanje je še bolj zabavno. Malček med igro razvijal motorične sposobnosti in koordinacijo oko-roka. Površina plošče prikupne razvojne igrače ima jasno ilustrirano podobo kmetije, tako da se iskanje primerne puzzle olajša in uganka je lažja. Vstavljanka daje odličen navdih za pripovedovanje, razvoj govornih sposobnosti in bogatenenje besednega zaklada malega otroka.

Otrok se ne igra, da bi se učil ampak se uči, ker se igra!

Šifra izdelka: 57468
EAN: 4013594574686

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE IGRAČE

Ravno prav veliki leseni gumbki 9-ih kosov vstavljanke za lažje delo malih farmerčkov!

Goki vstavljanka z liki najbolj priljubljenih domačih živali, traktorja in prikolic je osnovna lesena razvojna igrača za malčke. Ne tako preprost zgodnji razvoj malčka, je tesno povezan s preprosto vstavljanko, ki na enostaven in zabaven način uri spretnost prstov malčkov! Razvoj veščin uporabe rok, usklajenosti oko-roka, razvoj domišljije in razvoj govornih sposobnosti otroka je tesno povezan s to leseno razvojno igračo za malčke. Več se otrok igra s takšnimi lesenimi igračami, ki koristijo razvoju, boljši bo razvoj! Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Zakaj imamo radi lesene igrače Goki Gollnest & Kiesel?

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene lesene sestavljanke, vstavljanke in druge igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Podrobnosti lesene razvojne igrača vstavljanka Goki:

  • Materiali les.
  • Število kosov vstavljanke 9.
  • Mere 30 x 21 x 2,4 cm.
  • Teža 0,3 kg.
  • Priporočena starost: 1+

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Vstavljanka s čepki Traktor in prikolice

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.