Več pogledov

Gowi Toys

GOWI Fina motorika Vijaki in matice

Gowi Toys
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Strašansko zanimivi vijaki in matice za najmlajše mizarje že od 12. meseca!


Neverjetno zabavna igra za zgodnji razvoj fine motorike najmlajših  - Vijačenje! Otroci ga obožujejo in njihova fina motorika tudi. 


Za malčka ta zelo privlačna in zabavna igrača omogoča najzgodnejše učenje skozi igro. Pomembno je, da otrok pravočasno dobi pravo igračo v roke in tako ne zamuja v razvoju oziroma, da z dobro izbrano igračo razvoj celo pospešite.

Živahne barve, različne velikosti in oblike Gowi vijakov in matic so lastnosti, ki delajo to odlično igračo nujno za razvoj fino motoročnih sposobnosti, spoznavanja barv, oblik, razlikovanja velikosti. Zabavna igra z vijaki in maticami spodbuja razvoj logičnega razmišljanja najmlajših.

Privlačno oblikovanje in prijeten materijal pritegneta otroka k zabavni igri 'vijačenja', ki je popolna za razvoj zgodnje fine motorike. Otroka uči razvrščanja, sestavljanja, oblikovanja vzorcev in kasneje tudi štetja.

Prava igrača za pravočasen razvoj spretnih prstkov, veščin izvajanja nalog z rokami in koordinacije oko-roka. Zabavna in poučna! Boste videli.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka že od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka: GW26489
EAN: 9002289264891

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Avstrijski Gowi že 195 let izdeluje kakovostne igrače za otroke. Moderno oblikovane in trajnostne - dolgo trajajoče igrače  Gowi bodo zadovoljile vsakogar! Z vedno priljubljenimi konstrukcijskimi igračami se otroci že od nekda zelo radi igrajo in tako bo tudi ostalo. Pri izbiri igrač za najmlajše bodite vedno pozorni na kakovost in proizvajalca. Gowi je vedno odlična izbira, ki nikoli ne razočara. Gowi igrače - klasičen stil in kakovost

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Mali mizarji in mehaniki bodo kmalu postali pravi konstruktorji in inžinerji z zgodnjim konstrukcijskim setom za vijačenje. Trdna konstrukcija živahno obarvane igrače se odlično prilega v male roke malčkov od 12. meseca dalje. Izrazite barve so pomembne za zgodnji razvoj otroka in vijačenje je odlično za razvoj veščin izvajanja nalog, še posebej z rokami.

Razvojni učinki igrače:

  • razvoj veščin uporabe rok
  • fina motorika
  • učenje oblik in barv
  • razvoj domišljije
  • koordinacija oko-roka

Dimenzije igrače 1,5 x 18 x 1,5 cm, teža 0,09 kg, starost 12 mesecev +, 10 igralnih kosov.

  

Dodatne informacije

Proizvajalec Gowi Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOWI Fina motorika Vijaki in matice

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.