Več pogledov

Tickit

TICKIT Fina motorika Vijaki in matice

Tickit
13.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,50 €
Quick overview:

Fina motorika otroka ne pride sama od sebe, zato pa so tukaj vijaki in matice EDX, da jih mali prstki takoj zagrabijo!


Čudovit komplet za razvoj fine motorike otroka od 18. meseca dalje dobiš s tem orjaškim vijakom iz masivnega bukovega lesa. Fina motorika ima rada vaje zato kar hitro ponudi malčku 7 velikih lesenih matic, da jih navija na 200 mm dolg vijak.

7 lesenih matic zelo priljubljene razvojne igrače je v različnih oblikah in v sedmih barvah mavrice. Vsaka oblika matice ima različno število robov in kotov, ki se večajo od 1 (krog) do 8 (osmerokotnik). Čokati kosi poučne igrače so idealne velikosti za malčke od 18m+ dalje in manipuliranje z rokami malih otrok z njimi je preprosto.

Zakaj je pomembna fina motorika? No, če že za nič drugega, pa zagotovo za zavezovanje čevljev, pisanje, risanje in še nekaj drugih malenkosti bi se našlo. Torej hitro EDX Vijake in matice v rokice.

Šifra izdelka: 74003
EAN: 5060138829619

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Vijaki in matice EDX so izobraževalne in montessori igrače izdelane iz masivnega bukovega lesa, in obarvane tako, da kažejo zrnatost lesa. So kakovostne poučne igrače, ki kar kipijo od želje, da učijo otroka. Kot nalašč so za spoznavanje barv in oblik ter izboljšanje ročnih spretnosti in fine motorike. Z drugimi loose-parts pa tvorijo idealen komplet lesene igrače za razvoj domišljije.

Velikost vijaka pribl. 200 mm, 7 kosov matic, 7 barv. Primerno od 18 mesecev dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Tickit

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TICKIT Fina motorika Vijaki in matice

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.