15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Več pogledov

Miniland Educational

MINILAND Fina motorika Vijaki in matice

Miniland
23.95 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

23,95 €
Quick overview:

Ah ti vijaki in matice, najbolj zabaven in priljubljen konstrukcijski set za male mehanike od 2. leta dalje!


Fina motorika otrok se topi od sreče, ko mali prstki zagrabijo vijake in matice konstrukcijskega seta Miniland. Set velikih vijakov in matic bo zlahka poskrbel za imeniten razvoj fine motorike otrok od 2. leta dalje.

24 vijakov in matic in 4 aktivnostne kartice s prikazom sestavljanja elementov v treh osnovnih geometrijskih oblikah bo dovolj za 24/7 igranje. Nenavadna privlačnost vijakov in matic malim otrokom je nekaj posebnega. Dokler tega ne vidite ne veste. Malčki jih obožujejo! Že vedo zakaj je pomembna fina motorika in če se vi sprašujete katere so fina motorika vaje, jih imate tukaj.

Miniland Eco Activity set za fino motorični razvoj otroka, je Eco-friendly in razvoju malčka prijazna igrača. Prijazna, zabavna in za razvoj otroka od 2. leta dalje koristna igrača Vijaki in matice Miniland je pravi must-have, ki ga je dobro imeti doma.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 2. leta dalje.

Šifra izdelka: 8232255
EAN: 8413082322557

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Konstrukcijski set za 'šraufanje' z velikimi vijaki in maticami za male mehanike. Za malčka ta zelo privlačna in zabavna igrača omogoča najzgodnejše učenje skozi igro. Pomembno je, da otrok pravočasno dobi pravo igračo v roke in tako ne zamuja v razvoju fine motorike oziroma, da z dobro izbrano igračo razvoj celo pospešite. Modne barve, različne velikosti in oblike MINILAND vijakov in matic so lastnosti, ki delajo to odlično igračo nujno za razvoj fino motoročnih sposobnosti, spoznavanja barv, oblik, razlikovanja velikosti. Zabavna igra z vijaki in maticami spodbuja razvoj logičnega razmišljanja najmlajših.

Privlačno oblikovanje in prijeten materijal pritegneta otroka k zabavni igri 'vijačenja', ki je popolna za razvoj zgodnje fine motorike. Otroka uči razvrščanja, sestavljanja, oblikovanja vzorcev in kasneje tudi štetja. Prava igrača za pravočasen razvoj spretnih prstkov, veščin izvajanja nalog z rokami in koordinacije oko-roka. Zabavna in poučna! Boste videli.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 24. meseca dalje in primerna vse do 5. leta! 

Odlične fina motorika vaje za otroke s Collections Eco-friendly MINILAND!

Dodatne informacije

ProizvajalecMiniland

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MINILAND Fina motorika Vijaki in matice

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.