Več pogledov

Grapat

GRAPAT 6 Balls 6 Colours

Grapat
11.6 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,60 €
Quick overview:

Grapat 6 Balls 6 Colours je Grapat komplet dodatkov za prosto igro sestavljen iz 6 mavrično obarvanih lesenih krogel, ki jih bodo z užitkom grabili že dojenčki o 0+ dalje!


Šest lesenih krogel premera 45 mm s čudovitimi mavričnimi odtenki obarvanih v naravno barvo na vodni osnovi je kot nalašč za majhne roke dojenčka. Grapat 6 Balls 6 Colours je šest mavričnih lesenih krogel, ki se rade valjajo in igrajo. So kot nalašč za hevristično igro košare z zakladom. Taktilne lesene žoge so prstom privlačne in odlične za zgodnjo igro najmlajših malčkov. Vendar jih bo zagotovo uporabljal večji malček in otrok od 3. leta dalje za bolj zapletene igre. Ko otroci raste bodo Grapat 6 Balls 6 Colours vrhunski dodatek kockam in stezi za frnikole!


Da bi se otrok naučil samostojnega reševanje problemov in poiskati najenostavnejšo rešitev za vsakega od njih, mora imeti za to primerne igrače.

Šifra izdelka: 16-126
EAN: 8436580870764

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesene Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakem otroku. Krogle so enostavne igrače iz naravnih materialov omogočajo otrokom svobodno igro brez pravil ali strukture, igro odkrivanja in učenja. Zagotovo bodo priljubljena med vsemi ljubitelji odlične montessori igrače. Učijo štetja, razvrščanja, gradijo domišljijo in ponujajo veliko izobilje igre. Igrače Grapat slovijo po Nins, čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih lutk - peg dolls, ki so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače Grapat izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in zaključene z barvnim madežem na vodni osnovi, ki je varna za najmlajše otroke in se ne lušči. Neguj otroško potrebo za igro in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Dodaj 6 barvnih Grapat lesenih krogel svoji Grapat zbirki. Z njimi obogatiš prosto igro brez navodil, so odličen dodatek  košari z zakladom.

Podrobnosti igrače:

  • Lesene igrače za dojenčke krogle Grapat imajo premer 45 mm.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Primerno za igrače za dojenčke 0+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT 6 Balls 6 Colours

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.