Več pogledov

Grapat

GRAPAT Posodice 12 Bowls Rainbow

Grapat
35.4 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

35,40 €
Quick overview:

Grapat 12 Bowls je imenitna zbirka 12 skledic v mavričnih barvah, ki bo perfektna dopolnitev tvoje kolekcije montessori lesene igrače za dojenčke, malčke in večje otroke!


Bowls so imenitne Grapat lesene igrače že za dojenčke od 0+ dalje, to je prava stvar in komplet lesenih igrač, ki takoj navduši vsakega malčka in večjega otroka. Ni kaj, 12 lesenih posodic za sortiranje, razvrščanje, štetje in prosto igro so montessori igrače in materiali, ki se fantastično podajo v vsako igralnico.

Štetje je zabavno in domišljijska igra še bolj. Zbirka 12 lesenih skledic je odlična zbirka za vse vrste proste igre in prav vsi loose parts najdejo v njih svoj novi dom. Vsaka je ročno izdelana in zaključena v čudoviti naravni barvi mavrice. Napolni, izprazni, skrij stvari, najde stvari! Aha, otroci ustvarjajo igre, ki si jih želijo, ti pa jim lahko pomagaš raziskati matematične rešitve, tako da dodaš nekaj lesenih žetonov, frnikol ali drugih števnikov. Čudovite barve in naravna zrnatost lesa dajeta fantastičen videz top lesene igrače na polici. Vendar pazi, to lesene igrače za najmlajše po katerih ti radi segajo. Zato naj bodo vedno pri roki. So popoln vir igre montessori in nujen pripomoček vsake waldorfske učilnice.

Šifra izdelka: 16-138
EAN: 8436580870221

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOST LESENE IGRAČE GRAPAT

Lesene sklede Grapat 12 Bowls Rainbow so priročne za vse vrste iger štetja, zlaganja in gradnje. Te presenetljivo vsestranske in zabavne lesene sklede se udobno namestijo ena na drugo, zato so odlične tudi za igro skrivalnic. Prihajajo obarvane v subtilnih, naravnih barvah, ki spodbujajo tudi raziskovanje in učenje besednega zaklada, govora  in estetike seveda.

Podrobnosti igrače:

  • Sklede merijo 6 cm v premer in 3 cm v višino.
  • 12 posodic v 12  mavričnih odtenkih.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvil na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Priporočeno za 0+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Posodice 12 Bowls Rainbow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.