Več pogledov

Grapat

GRAPAT Bowls & Balls

Grapat
46.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

46,90 €
Quick overview:

Grapat Bowls & Balls je velik komplet lesene igrače Grapat sestavljen iz 6 lesenih krogel in 12  lesenih skled za v 6 mavričnih barvah za igro že od 0+ dalje!


Tako čudovito oblikovane in lepše obarvane lesene igrače za dojenčke zlepa ne najdeš. Seveda če jo sploh lahko. Grapat komplet lesenh žog in skled je seveda primeren za širok razpon starosti in predstavlja tipične montessori igrače za dojenčke, ki rastejo z otrokom. To je trajnosten hevrističen set, ki narekuje širok nabor idej za igro dojenčka, malčka in večjega otroka. Trpežna lesena igrača je ročno izdelana in najvišje kakovosti. Zlahka bo prenesla leta igre in čas, da jo kupiš otroku je sedaj in takoj, ko je še dojenček.

Na začetku bo lesena igrača Grapat Bowls & Balls glavna atrakcija peekaboo igre. Igre skrivalnic so za male otroke nekaj strašansko zanimivega. Če skriješ žogo v ujemajočo se skledo bo otrok užival v podvajanju igre. Pa smo kar takoj pri zgodnjem učenju skozi igro in imenitno oblikovanje montessori igrače bo dajalo veliko vzpodbudo raziskovalni in poučni igri otroka v različnih razvojnih obdobjih.

Lesene sklede in žoge Grapat so montessori igrače primerne za vse starosti saj omogočajo ogromno različne igre. Celo igra vlog v otroški kuhinji bo popolnejša s temi skledicami in lesenimi kroglicami. Igre razvrščanja lahko potekajo v pravilnem barvnem redu ali jih otrok meša in sestavlja kot želi. Mešanje barv je zelo zabavna igra in čudovit način za najmlajše za učenje barv. Starejši otroci zlahka uporabljajo lesene žoge in sklede za vse vrste iger. Lepo izdelane igrače Grapat se imenitno dopolnjujejo z drugimi lesenimi igračami zato se bodo Grapat Bowls & Balls obnesle v vseh kombinacijah proste igre.

Bowls & Balls so trajnostne lesene igrače montessori za dojenčke in najmlajše otroke, ki rastejo z otrokom. 6 x 3 cm velike sklede in krogle v mavričnih barvah dajejo kreativni navdih igri in v družbi z drugimi loose parts so nepremagljivo igriva kombinacija za vse starosti otroka.

Šifra izdelka: 15-105
EAN: 8436580870061

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE IGRAČE GRAPAT

12 lesenih skled in 6 lesenih krogel uporabiš za številne zabavne igre in učenje skozi igro. Idealna lesena mntessori igrača za odkrivanje barve in razvijanje logičnega razmišljanja. Barvit komplet lesenih skledic in kroglic Grapat je všeč otrokom vseh starosti! Dojenčki radi vstavljajo in jemljejo žoge ven ali jih skrivajo v sklede. Ko postanejo starejši, pridejo v poštev igre razvrščanja in ujemanja. Sklede se lahko uporabljajo tudi za shranjevanje zakladov. Ročno izdelane iz naravnega lesa in barv na vodni osnovi so prava umetnija.

Podrobnosti igrače:

  • Sklede imajo premer 6 in višino 3 cm.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barv na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Priporočeno za 0+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Bowls & Balls

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.