Več pogledov

Grapat

GRAPAT 12 Mates Rainbow

Grapat
30.2 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

30,20 €
Quick overview:

Grapat 12 Mates so lesene igrače montessori za najmlajše otroke, ki jih bodo že od svojega 10. meseca dalje oboževali!


12 kosov loose parts trajnostne Grapat lesene montessori igrače za dojenčke, malčke in večje otroke je nekaj kar preprosto moraš imeti. Bogat igralni set Grapat je sestavljen iz 12 lesenih lončkov, ki se lahko uporabljajo za vse vrste iger, ki se jih otroci najraje igrajo. Od dojenčka in malčka dalje pa vse do večjih otrok bodo lončki poskrbeli za obilico senzorične in poučne igre. Nestrukturirana lesena igrača Grapat 12 Mates pušča otroški domišljiji odprto pot in kar glej zamišljen otroški obrazek medtem, ko se otrok zavzeto igra.


Lončki so igrača, ki raste z otrokom in so popolne velikosti že za najmanjše roke. Kombiniranje igre z Grapat Nins ali Magos bo še povečalo igalni in razvojni učinek na malčka. Lesene figurice zlahka skočijo v lončke in vstavljanje in jemanje ven je ena najljubših iger najmlajših. Tudi z grapat obroči in kovanci-žetoni za zlaganje in razvrščanje se bodo lončki lepo ujeli. Uporabi jih za shranjevanje zakladov, skrivanje majhnih stvari, obračaji jih na glavo in sestavljaj. Kombiniraj jih s kompletom lesenih kock, da narediš nenavadne strukture. Leseni lončki 12 Mates so odlične Montessori igrače za učenje štetja in razvrščanja.

12 Mates so trajnostne lesene igrače montessori za dojenčke in najmlajše otroke, ki rastejo z otrokom. 4,5 cm veliki lončki v mavričnih barvah dajejo kreativni navdih igri in v družbi z drugimi loose parts so nepremagljivo igriva kombinacija za vse starosti otroka.

Šifra izdelka: 18-183
EAN: 8436580870658

Podrobnosti

LASTNSOTI + PREDNOSTI LESENE IGRAČE GRAPAT

12 lesenih prijateljev so lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke, ki spodbudijo že malega otroka k učenju štetja in razvrščanja. Pa še shranjuješ lahko v njih svoje drobne skrivnosti. Grapatovih 12 lesenih lončkov je izjemno uporabnih in je vsestranski igralni dodatek k preostalim igračam otroka. S temi preprostimi lončki so možne številne igre štetja, učenja barv in domišljijske gradnje. Pomešaj jih z drugimi Grapat igračami ali jih uporabi za shranjevanje malih zakladov. Ročno izdelani lončki iz naravnega lesa z barvami na vodni osnovi so idealne velikosti za igro otroka že od 10. meseca dalje.

Podrobnosti igrače:

  • 12 Mates Rainbow merijo v višino 4,5 cm.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barve na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Priporočeno za 10+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT 12 Mates Rainbow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.