Več pogledov

Grapat

GRAPAT Mandala Little Coins

Grapat
10.05 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,05 €
Quick overview:

Grapat Mandala Little Coins je 36 lesenih kosov mandale v obliki žetonov, obarvanih v treh odtenkih modre!


Ročno izdelane mini lesene kovance Mandale Grapat Little Coins boš uporabil-a na številne različne načine po principih igre Montessori in Waldorf. Vodni, morski in arktični prizori bodo z njihovo pomočjo dobili nove razsežnosti.  Uporabljaš jih kot ključne števnike za pomoč pri zgodnjem učenju matematike in spretnostih štetja ter seveda tudi pri izdelavi mandal. Mlajši otrok bo vzljubil dotik lesenih kovančkov mandale Coins in užival v njihovem razvrščanju in zlaganju. Starejši otrok bo kmalu opazil celo vzorce, ki jih je moč najti v ulomkih in časovnih tabelah. Z malo spodbude se lahko že mali otrok začne učiti umetnosti izdelave mandal z ustvarjanjem preprostih krožnih vzorcev. Komplet 36 lesenih mini kovancev je obarvanih z ekološkimi barvami v 3 različne odtenke modre.

Grapat Mandala Little Coins ima preproste kose v obliki kovancev ali žetonov, ki jih uporabiš za izdelavo mandale in številne druge ustvarjalne oblike igre. Vsak majhen kovanček je oblikovan tako, da se lahko zloži eden na drugega. Otroci se bodo seveda igrali, izdelovali oblike in vzorce ter šteli in razvrščali. Dodaj lesene kovance mandale v svoje lastne igralne prizore in jih vključi v prosto igro z drugimi lesenimi igračami.

Lesena igrača Mandala Little Coins 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric kovančkov iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z lesenimi števniki v 3 različnih modrih odtenkih je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 3 naravnih barvah zemeljsko sive, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem štetja, razvrščanja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Grapat je kolekcija 36 lesenih figuric, ki te začarajo!

Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom.  Kose grapat mandale lahko uporabiš samostojno ali v povezavi z drugo ustvarjalno dejanostjo, kot je risanje, igra s predmeti iz narave, oblikovanje v pesku ali karkoli želiš. Ustvarjanje mandale je oblika meditacije in čudovit način, da se otroci osredotočijo.

Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

Šifra izdelka: 18-198
EAN: 8436580870863

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI MANDALE

Mandala Grapat Little Coins  je oblika umetnosti krožnega postavljanja lesenih figuric, ki jo lahko uporabiš za izboljšanje koncentracije in v njej lahko uživa vsa družina. Zabavno in preprosto ustvarjanje za otroke in odrasle s ponavljajočimi se vzorci. Kose mandale lahko uporabiš samostojno ali v povezavi z drugimi oblikami ustvarjanja kot so risanje, uporaba materialov iz narave, obliknje z mivko, peskom ali s čim želiš. Kreiranje mandale je meditativna oblika igre in čudovit način, da se otroci naučijo osredotočiti.

Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Little Coins  je sestavljen iz 36 naravnih lesenih kosov mandale. To je odličen kreativni set montessori igrače, ki bo navdušil vso družino. Lesene figurice so idealni montessori materiali za ustvarjanje zabavnih in vabljivih iger učenja ujemanja oblik, razvrščanja in štetja. Te so otroku ključne za zgodnji razvoj matematičnih spretnostih. Nauči se šteti, razvrščati, deliti in množiti s 36-delnim kompletom lesenih loose parts.

Mandala Little Coins je open-ended play lesena igrača in vrhunski vizualni pripomoček za opazovanje vzorcev in pomoč pri učenju časovnih tabel. Naraven, trajnosten komplet lesene igrače bo zlahka prenesel leta in razvijal domišljijo in spretnosti otroka.

Podrobnosti lesene igrače Mandala Little Coins :

  • Lesene figuric Grapat mandale merijo 22 mm premera.
  • 36 lesenih figuric, 3 x 12.
  • Bukov les.
  • Lesene igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvane z barvo na vodni osnovi.
  • Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot les in življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Senzorična igra dotika: Prijemanje, dotik in fina tekstura lesa, fino motorične sposobnosti.
  • Vizualna igra: Prepoznavanje barv, oblik, zaporedij in vzorcev.
  • Shematska igra: Ta je vedno všeč otrokom, ki obožujejo pozicioniranje in strukturiranje materialov na razumen način.
  • Primerno za 3+ leta. Opozorilo: Zaradi majhnih delov in nevarnosti zadušitve ga ne dajajte otrokom, mlajšim od priporočene starosti!

Zakaj imamo radi Grapat lesene igrače?

Lesene igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je svobodna igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Mandala Little Coins

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.