Več pogledov

Grapat

GRAPAT Mandala Pinapple

Grapat
15.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,95 €
Quick overview:

Grapat Mandala Pinapple je komplet 36 lesenih figuric ananasov v obliki vaze, pobarvanih v treh odtenkih vijolične.


Kosi Mandale Grapat v obliki mini ananasa bodo čudovit dodatek tvoji igralni zbirki. Uporabiš jih za izdelavo žuželk ali okrasitev cvetličnega travnika, šopka rož ali celo podvodnega prizora z majhnimi vijoličnimi ribicami. Teh 36 figuric mandale je res kot nalašč za domišljjsko igro. Seveda so te ananasove figurice čudovite tudi za izdelavo mandale, saj so izjemen naraven material za tvojo rokodelsko umetnost. Zagotovo bodo navdihnile vse vrste ustvarjalnosti in spodbudile domišljijo mladih in starejših ljubiteljev ustvarjalne igre.


Mandala Pinapple je atraktiven open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric ananasov Grapat mandale iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra z ananasi v treh odtenkih vijolične je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Privlačna zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric ananasov v 12 naravnih odtenkih vijolične, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z lesenimi ananasi vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Pinapple je kolekcija 36 lesenih figuric anananasov s podobico vazic, ki te začara!

Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice kamor in kakor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

Šifra izdelka: 21-220
EAN: 8436580871327

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI MANDALE

Mandala Pineapple Grapat je oblika umetnosti krožnega postavljanja lesenih figuric, ki jo lahko uporabiš za izboljšanje koncentracije in v njej lahko uživa vsa družina. Zabavno in preprosto ustvarjanje za otroke in odrasle s ponavljajočimi se vzorci. Kose mandale lahko uporabiš samostojno ali v povezavi z drugimi oblikami ustvarjanja kot so risanje, uporaba materialov iz narave, obliknje z mivko, peskom ali s čim želiš. Kreiranje mandale je meditativna oblika igre in čudovit način, da se otroci naučijo osredotočiti.

Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Pineapple je sestavljen iz 36 naravnih lesenih kosov mandale. To je odličen kreativni set montessori igrače, ki bo navdušil vso družino. Lesene figurice so idealni montessori materiali za ustvarjanje zabavnih in vabljivih iger učenja ujemanja oblik, razvrščanja in štetja. Te so otroku ključne za zgodnji razvoj matematičnih spretnostih. Nauči se šteti, razvrščati, deliti in množiti s 36-delnim kompletom lesenih loose parts.

Mandala Pineapple je open-ended play lesena igrača in vrhunski vizualni pripomoček za opazovanje vzorcev in pomoč pri učenju časovnih tabel. Naraven, trajnosten komplet lesene igrače bo zlahka prenesel leta in razvijal domišljijo in spretnosti otroka.

Podrobnosti lesene igrače Grapat Mandala Pineapple:

  • Lesene figuric Grapat mandale merijo  37 x 24 mm.
  • 36 lesenih figuric, 3 x 12.
  • Bukov les.
  • Lesene igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvane z barvo na vodni osnovi.
  • Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot les in življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Senzorična igra dotika: Prijemanje, dotik in fina tekstura lesa, fino motorične sposobnosti.
  • Vizualna igra: Prepoznavanje barv, oblik, zaporedij in vzorcev.
  • Shematska igra: Ta je vedno všeč otrokom, ki obožujejo pozicioniranje in strukturiranje materialov na razumen način.
  • Primerno za 3+ leta. Opozorilo: Zaradi majhnih delov in nevarnosti zadušitve ga ne dajajte otrokom, mlajšim od priporočene starosti!

Zakaj imamo radi Grapat igrače?

Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je svobodna igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Mandala Pinapple

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.