Več pogledov

Grapat

GRAPAT Mandala Honeycomb

Grapat
13.2 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

13,20 €
Quick overview:

Grapat Mandala Honeycomb vključuje 36 lesenih figuric v obliki satja ali čebeljega panja, 2 x 24 v različnih odtenkih rumene in 12 iz naravnega lesa.


Grapat Mandala Honeycomb ima izjemno taktilne, ročno izdelane mini figurice satja, ki jih vsak otrok obožuje. Z veseljem jih bo poskušal zložiti čim višje, kar ni lahko v tej velikosti! Zaradi oblike satja ali čebeljega panja so idealne za kombiniranje z lesenimi čebelami, da ustvarš svoj lastni čebelnjak. Montessori in Waldorfski nastavitvi igre bo prav všeč komplet 36 lesenih mini satov za ustvarjanje zabavnih in vabljivih iger razvrščanja in štetja, ki pomagajo pri teh ključnih zgodnjih matematičnih spretnostih. Naučit se šteti, razvrščati, deliti in množiti s tem kompletom 36 lesenih čebeljih panjev, pri čemer uporabite ta odprt leseni komplet igrač kot vizualni pripomoček za opazovanje vzorcev in pomoč pri učenju časovnih tabel. To je naraven, trajnosten leseni komplet igrač, ki bo trajal leta, ko se bo razvijala otrokova domišljija in spretnosti.


Mandala Honeycomb 36 je barvit open-ended play komplet za sestavljanje mandale, v katerem je 36 kosov lesenih figuric satja Grapat mandala iz naravnega lesa. Neskončna prosta igra v 3 različnih odtenkih rumene in naravne barve lesa je zagotovljena. Kose mandale je mogoče oblikovati, razstaviti in sestaviti nazaj na tisoče načinov. Figurice mandale lahko uporabljaš samostojno ali v kombinaciji z drugimi materiali.

To je odprta igra v svoji najčistejši obliki. Velika zbirka je sestavljena iz 36 lesenih figuric v 3 barvah rumene in natur, ki jih lahko uporabiš za najrazličnejše igre. Vključno z učenjem barv, štetja in seveda sestavljanjem mandal. Odličen komplet za igro z gobicami vključuje vse tvoje najljubše oblike igre z Grapat mandalo. Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Honeycomb je kolekcija 36 lesenih figuric satja, ki te začara!

Otrok se bo igral na naraven način in štetje, razvrščanje ali okrasitev igralnih prizorov ga bodo navdušili. Z malo spodbude se lahko nauči tudi umetnosti izdelave mandal. Leseni komplet mandale je čudovit na otip in očarljiv za oči. Je fantastičen dodatek k drugim igračam in materialom. Postavljaj figurice gobic na pladenj Jesen ali kar kamor želiš in ustvarjaj z domišljijo.

Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za igro od 3+

Šifra izdelka: 18-201
EAN: 8436580870894

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI MANDALE

Grapat Mandala Honeycomb je oblika umetnosti krožnega postavljanja lesenih figuric, ki jo lahko uporabiš za izboljšanje koncentracije in v njej lahko uživa vsa družina. Zabavno in preprosto ustvarjanje za otroke in odrasle s ponavljajočimi se vzorci. Kose mandale lahko uporabiš samostojno ali v povezavi z drugimi oblikami ustvarjanja kot so risanje, uporaba materialov iz narave, obliknje z mivko, peskom ali s čim želiš. Kreiranje mandale je meditativna oblika igre in čudovit način, da se otroci naučijo osredotočiti.

Ustvarjalni set za otroke in odrasle Mandala Rainbow Mushrooms je sestavljen iz 36 naravnih lesenih kosov mandale. To je odličen kreativni set montessori igrače, ki bo navdušil vso družino. Lesene figurice so idealni montessori materiali za ustvarjanje zabavnih in vabljivih iger učenja ujemanja oblik, razvrščanja in štetja. Te so otroku ključne za zgodnji razvoj matematičnih spretnostih. Nauči se šteti, razvrščati, deliti in množiti s 36-delnim kompletom lesenih loose parts.

Mandala Rainbow Mushrooms je open-ended play lesena igrača in vrhunski vizualni pripomoček za opazovanje vzorcev in pomoč pri učenju časovnih tabel. Naraven, trajnosten komplet lesene igrače bo zlahka prenesel leta in razvijal domišljijo in spretnosti otroka.

Podrobnosti lesene igrače Grapat Mandala Honeycomb:

  • Lesene figuric Grapat mandale merijo 45 mm v višino.
  • 36 lesenih figuric, 3 x 12.
  • Bukov les.
  • Lesene igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvane z barvo na vodni osnovi.
  • Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot les in življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Senzorična igra dotika: Prijemanje, dotik in fina tekstura lesa, fino motorične sposobnosti.
  • Vizualna igra: Prepoznavanje barv, oblik, zaporedij in vzorcev.
  • Shematska igra: Ta je vedno všeč otrokom, ki obožujejo pozicioniranje in strukturiranje materialov na razumen način.
  • Primerno samo za otroke 3+ leta!

Zakaj imamo radi Grapat igrače?

Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je svobodna igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Mandala Honeycomb

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.