Več pogledov

Grapat

GRAPAT Sticks Palos

Grapat
32.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

32,90 €
Quick overview:

Grapat Sticks Palos® so ljubke lesene figurice in ročno izdelane montessori igrače, ki jih toplo priporočamo že za dojenčke od 10. meseca dalje!


Kakor so tople Grapat lesene igrače je topla igra z njimi, k ti pogreje ročice in srce. Čudežno privlačne mavrične barve in zrnata tekstura naravnega lesa je neubranljivi adut kompleta naravne lesene igrače za dojenčke, malčke in večje otroke. 18 Palos® lesenih figuric v mavrični barvi je prav nastopaška družbica palčkov, ki bo poskrbela za ogromno igre in zabave starih in mladih ljubiteljev najboljših lesenih igrač, primernih za vsa razvoja obdobja.

Strokovna izdelava montessori igrače za najmlajše in ročno izrezan masiven kos lesa v stožčasto obliko palčka predstavlja novo brezčasno leseno igračo. Lesene waldorfske lutke peg dolls so priljubljena waldorfska igrače za ustvarjanja čudovitih novih svetov igre vlog. Pripovedovanj zgodbic s pomočjo luštnih palčkov bogati besedni zaklad otroka in govorne sposobnosti. Uporabni so tudi kot matematični pripomočki za pomoč pri štetju. Z njimi se učiš razvrščanja, sortiranja ali prepoznavanja barv.

Šifra izdelka: 18-178
EAN: 8436580870603

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE IGRAČE GRAPAT

Vsak stožec-palček zabavne Grapat igrače je pobarvan v drugo barvo in izpod vsakega 'klobuka' kukata vate 2 radovedni očesi. Brez spola ali dodatnega izraza so Grapat Palos® popolne lesene igrače montessori za dojenčke, najmlajše in večje otroke od 3. leta dalje. Z lesenimi palčki Grapat se lahko otrok potopi v barviti svet igre s klasičnimi lesenimi waldorfskimi lutkami Grapat.

Grapat lesene figurice so montessori materiali in loose parts za prosto igro, ki so lahko eno minuto mali čarovniki, drugo zanimivi gozdni prijateljčki, nato pa že kar rakete, drevesa ali člani tvoje družine. Wow! Vesele lesene peg dolls bodo navdušile vso družino, od dojenčkov dalje, ki lahko varno raziskujejo nov svet z usti, do malčkov, ki začnejo odkrivati ​​čudovit svet pripovedovanja, do starejših otrok, katerih domišljija resnično poleti!

Gladek les ustvarja čudovito senzorično igračo, ki se vrača v čudoviti svet narave, iz katerega je bila izdelana in navdihnjena. Majhnim otrokom bo všeč, kako otipljiva je lesena lutka Palos® v njihovi roki. Vsak Grapat Palos® je ročno izdelan in obarvan s čudovitimi mavričnimi barvili na vodni osnovi.

Podrobnosti igrače:

  • Vsak Palos® meri 7 cm v višino.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvili na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Priporočeno za 10 mesecev+

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Sticks Palos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.