Več pogledov

Grapat

GRAPAT Nest Bowls

Grapat
60.35 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

60,35 €
Quick overview:

Grapat Nest Bowls so lesene posodice, ki se rade gnezdijo ena v drugi, nalagajo ena na drugo in obožujejo prosto igro z loose parts materiali!


Set za hevristično igro Grapat za otroka od 3. leta dalje je sestavljen iz 6 kompletov s po 4 lesenimi posodicami za gnezdenje, sestavljanje in zlaganje. Grapat Nest Bowls so pobarvane v mavrične barve na prav poseben način.

Hevristični set naravnih lesenih igrač Grapat dodaja novo dimenzijo otroški igri, ki privede otroka do vedno novih zabavnih odkritij. Sklede se prilegajo ena drugi in med zlaganjem opaziš, da barve proti vrhu postopoma postajajo svetlejše. Manjša kot je skledica svetlejša je ta. To je dobro ideja za igro, ki odlično deluje pri učenju ujemanja barv, razvrščanja v skupine in primerjalnih sposobnosti.

Ročno izdelan hevristični set iz 24 pisanih kosov je lesena igrača, ki bo dobrodošla tudi kot matematična igrača. Vsak kos je natančno izrezan, tako da se posodice odlično zložijo ena v drugo in se z užitkom zakotalijo po površinah. Majhni otroci jih bodo radi zlagali v stolpe, pod njimi skrivali stvari, jih uporabljali v senzorični igri. Tudi otroška kuhinja jih bo vesela. Logično razmišljanje in praktične fizikalne lastnosti predmetov je moč odkriti le z eksperimentalno igro. Grapat Nest Bowls so zelo funkcionalen in ustvarjalen pripomoček za izdelavo kreativnih domišljijskih prizorov in svetov, ustvarjanje vzorcev, pomoč pri risanju ali za izdelavo mandal.

Šifra izdelka: 20-215
EAN: 8436580871181

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE IGRAČE GRAPAT

Set za hevristično igro 24 lesenih posod Grapat za gnezdenje v mavričnih barvah se rad razvršča, gradi, zlaga in tudi igra igre skrivalnic. Grapat Nested Bowls je zbirka 24 lesenih skled v mavričnih barvah, ki je idealen za zelo priljubljeno igro gnezdenja in zlaganja. Možnosti za igranje s tem kompletom montessori igrače so neskončne. Razvrščaj jih ali jih uporabi za gradnjo kreativnih struktur, uporabljaj jih kot igralne figurice ali preprosto v njih hraniš svoje dragocene dragulje.

Podrobnosti igrače:

  • Hevristični komplet vključuje 24 mavričnih skled za gnezdenje v velikosti od 72 mm do 30 mm v šestih različnih barvah.
  • Lesena igrača je ročno izdelano iz trdnega trajnostnega lesa.
  • 24 kosov skupaj.
  • 6 gradientnih mavričnih barv.
  • Vsaka posodica meri v višino 38 mm. Premeri so 72 mm, 58 mm, 44 mm, 30 mm.
  • Senzorična igrača za učenje prijema, oprijema, razvoj fine in grobe motorike, koordinacije oko-roka, logike, učenje reševanje problemov, štetja, razvrščanja.
  • Shematska igra in pozicioniranje. 
  • Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let!

Zakaj imamo radi Grapat igrače?

Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je prosta  igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Lesene igrače Grapat izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje nove domišljijske svetove z naravnimi Grapat lesenimi igračami.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Nest Bowls

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.