Grimm's

GRIMM'S Mavrica Pastel

Grimm's
27.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

27,50 €
Quick overview:

Ikonična Grimms mavrica v mehkih pastelnih odtenkih se odlično ujema z drugimi pastelnimi kosi vsake Grimms igrače!


Zloži loke, gradi z njimi, naredi mini stezo za frnikole, naredit barvito posteljico za punčko, ograjo na kmetiji za figurice živalli ali tunele za vlak, avtomobilčke ali mini wobbel desko za lutke in figurice. Monetssori igrače Grimms ponujajo toliko možnosti za ustvarjalno igro, da je ta neskončna, sploh z leseno mavrico. Pastelna Grimms mavrica je hit montessori igrača, ki takoj navduši vse starše. Sploh tiste, ki iščejo igrače za malčke od 1. leta dalje in prosto igro, ki daje navdih domišljijski igri.


Pastelna lesena mavrica je dolga 17 cm in je odlična razvojna igrača za malčke že od 12 mesecev dalje!


Mavrični komplet razvojne igrače za malčke je narejen iz enega samega kosa lipe in je naravno obarvan z barvo na vodni osnovi. Ta naravna končna obdelava omogoča, da zrnatost lesa ostaja na površju ročno izdelane lesene igrače. Najvišja kakovost in ljubeča izdelava zagotavljata, da so ti mavrični loki popolnoma varni za malčke od 12. meseca dalje. Otrok bo s tem kompletom lesene razvojne igrače užival v zlaganju, razvrščanju in sestavljanju še leta po nakupu. Grimms mavrica Pastel popestri kateri koli kotiček ali poličko tvojega doma. Ko bo otrok sčasoma igračo prerasel,  bo v njej zopet uživala naslednja generacija otrok. Mavrica Pastel je popolna je za igro z drugimi pastelnimi mavričnimi igračami Grimms.

Igrače, izbrane drugače! Kreativne igrače za zabavno igranje, razvoj in znanje malčka od 12 mesecev dalje.

Šifra izdelka: 10701
EAN: 4048565107013

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesena mavrica je zelo vsestranska razvojna in izobraževalna igrača, ki je odlična za igro malčkov od 12 mesecev dalje! Malčki radi zlagajo, sestavljajo in razvrščajo. Ko bo otrok večji, lahko z mavrico ziba lutke, gradit ograje, tunele, mostove, hiše in skulpture, in in in ... Grimms mavrica bo vedno domiselno vključena v igro, in glej kaj vse z njo izumlja vaš otrok!

6 lokov, lipov les, barva na vodni osnovi, dolžina 17 cm. Starost 1+

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

Grimm's lesene igrače so vrhunske kakovosti in njihova privlačnost je brezčasna. Kreativne igrače imajo zate v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori Grimms igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida Grimms ali karkoli si zaželiš.

Vse Grimms igrače so priljubljene lesene igrače v katere se lahko zaljubi vsak otrok. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimmsove izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Mavrica Pastel

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.