Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Polkrogi Pastel

Grimm's
51.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

51,95 €
Quick overview:

Z Grimm's Polkrogi Pastel ustvarjaj in se igraj obilo proste igre na nešteto kreativnih načinov že od 1. leta dalje!


Kreativne lesene Grimm's igrače z 11 naravnimi lesenimi kosi polkrogov je velik kos ročno izdelane lesene igrače za veliko igre. Grimm's Semi Circles Pastel so kot veličastno novo stopnišče igre na katerem se izdatno razvijata domišljija in spretnost otroka. 11 pastelnih polkrogov montessori igrače se simetrično zmanjšuje od manjšega do večjega in nudijo neskončne možnosti za igro.

Otrok že od 1. leta dalje  jih lahko zlaga in ustvarja oblike, vzorce in vedno nove igralne scene. Kombiniraj jih z Grimms veliko mavrico in izgradi novi fantastični 3D svet kreativne igre. Polagaj kose mavrice, lesene kocke in druge gradnike pod polkroge ujemajoče se velikosti in ustvarjaj nove platforme za druge igrače. To lahko ponavljaš in gradiš visoke strukture, ki bodo presenetile vsakogar s svojim mogočnim videzom. Waldorf Steiner vzgojitelji v vrtcih in njihove igralne skupine otrok naravnost obožujejo, kako je to naravno igračo mogoče uporabljati ves dan za igro na številne različne načine.

Brezčasna lesena igrača Grimm's Polkrogi Pastel je ročno izdelana iz masivnega brezovega vezanega lesa. Obarvana je v čudovite pastelne barve na vodni osnovi. Največji kos je dolg kar 38 cm. Starost 1+

Šifra izdelka: 10674
EAN: 4048565106740

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Polkrogi Pastel montessori Grimm's igrače so zelo velika kreativna sestavljanka za igranje na tleh. V kombinaciji z lesenimi mavricami ali drugimi lesenimi gradniki lahko zgradiš vse. Od domiselne in prilagodljive hišice za punčke, garaže za avtomobilčke do kateregakoli drugega objekta. Mali arhitekti od 1. leta dalje se lahko vsestransko preizkusijo v gradnji z naravnimi lesenimi igračami in sodobno arhitekturo, ki nastaja izpod njihovih spretnih rok in misli.

Podrobnosti igrače Grimm's Polkrogi Pastel:

  • 11 lesenih kosov polkrogov.
  • Simetrično razporejeni po velikosti.
  • Največji kos 37 cm.
  • Materiali brezov vezan les, nestrupen oljni premaz na rastlinski osnovi.
  • Mavrične barve v pastelu.
  • Starost 1+

Grimm's igrače se zgleduje po izobraževalnem principu Waldorf Steiner, ki zagovarja učenje s premišljeno, ustvarjalno igro v lahkem tempu. Igrače igrajo pomemben del učne izkušnje in waldorfske igrače so narejene iz naravnih materialov, lepe in preproste – nestrukturianost otroku omogoča, da s svojo domišljijo gradi igro.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Lepo se kotali in ropota
Napisal/-a Tona
09. maj 2021 12.01.22 CEST

Zelo zabavna ropotulja Top in super za nas ker smo nori na barve! Odlična trgovina.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Polkrogi Pastel

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.