Več pogledov

Janod

JANOD Igrače za kopanje Zemljevid

Janod
14.4415 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 16,99 €

Akcijska cena 14,44 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,44 €
Quick overview:

Vzemi v banjo Igrače za kopanje Zemljevid Janod in med kopeljo sestavljaj puzzle!


Med kopeljo se loti zabavne in poučne igrače za v vodo Janod in odkrivaj ves svet kar iz lastne kadi. Če to ni udobno, zabavno in poučno, ja kaj pa potem to je? Te zabavne puzzle, ki se odlično prilepijo na gladke površine kadi ali ploščic so top zabavna kopalniška igrača. Zemljevid sveta je sestavljanka za otroka od 3. leta dalje, ki ima rada, da jo sestavljaš kar med kopanjem. Fletno!


Janod igrače za banjo zabavajo, vadijo motoriko in učijo, učijo ja!


Kar poskusi spomniti se kakšen je videti svet na zemljevidu, kje je kateri kontinent, kje domujejo katere živali in kateri oceani so med celinami! Če ne veš, ti bo otrok razložil vse. 28 delov puzzle sestavljanke za otroke tako imenitno vse prikaže, da se vsega zlahka naučiš in vtisneš v spomin. Pa še okopaš se vmes. Popolnoma zabavno, poučno in razvoju koristno!

Janod igrače za male morjeplovce, no banjoplovce in raziskovalce sveta od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: J04719
EAN: 3700217347192

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNSOTI IGRAČE

Janod Toys ima igrače za v banjo, ki so poučne in zabavne, prskrbi si jih tudi ti!

Vsedi se v banjo in se odpravi na potovanju po svetu! Kako pa? Zahvaljujoč 4 figuricam vozil, ki krožijo po svetu, v zraku, na morju ali pod morjem. Postani kapitan svoje kadi in odpotuj z njo po vsem svetu. ... Čarovnija! Ko koščke sestavljanke potopiš v vodo,  puzzle lebdijo na površini in ko jih pritisneš na gladko površino se prilepijo. Tako, ko je zemljevid končan ga lahko občuduješ in naštudiraš vse podobnosti morskih poti, ki jih boš obplul ob naslednji kopeli. Ko končaš z igro, no recimo z umivanjem v banji je zemljevid razstavljen in varno shranjen v mreži, ki visi na zidu zahvaljujoč 2 priseskoma. Tam te bo počakal  do naslednje kopeli, ko boš zopet potreboval svojo najljubšo kopalniško igračo in navigacijsko karto za domišljijski potempo planetu zemlja.

Podrobnosti igrače:

  • Igrača za v banjo Janod Zemljevid  vsebuje 28 kosov puzzle sestavljanke, 4 penaste koščke vozil, 1 mrežo za shranjevanje.
  • Dimenzije 47 x 0,9 x 24 cm.
  • Material PEVA
  • Starost 3-6 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Igrače za kopanje Zemljevid

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.