Več pogledov

Janod

JANOD Otroška tabla Splash double-sided

Janod
35.6915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 41,99 €

Akcijska cena 35,69 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 35,69 €
Quick overview:

Otroška tabla Splash double-sided je dvostranska risalna tabla Janod, ki gre rada s teboj povsod kamor želiš!


Kompaktna risalna tabla je sedaj na voljo kot otroška tabla, ki jo lahko vzameš s seboj kamor koli! Imenitno oblikovana velika lesena deska je dvostranska otroška tabla piši briši. ki je kot nalašč za otroke, stare 3 in več let. Otroška tabla za risanje in pisanje s kredo in flomastri omogoča učenje in ustvarjalno igro v katerem koli prostoru v hiši ali tudi ko ste na poti. Inovativno oblikovana otroška magnetna tabla Janod Splash ima vgrajene tudi ročaje zato jo je enostavno dvigniti in prenašati kamorkoli želiš! Pokončno jo lahko postaviš tudi na rdečo protizdrsno oporo na kateri bo mirno obstala. Poleg tega, da tablo drži pokonci ima rdeče stojalo tudi prostor za priročno shranjevanje številnih dodatkov za risanje in pisanje. Na eni strani priljubljenega ustvarjalnega kompleta je otroška magnetna tabla piši briši in na drugi tabla za risanje in pisanje s kredo. Za popolno kreativnost sta dodani še dve kredi in en piši briši flomaster in gobica za brisanje.

Janod Splash dvostranska risalna tabla je ustvarjalni set za otroke od 3. do 8. leta starosti s katerim se bo otrok rad kreativno igral kjerkoli je.

Šifra izdelka: J09633
EAN: 3700217396336

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Za zabavno ustvarjanje za otroke in učenje pisanja in risanja izberi kompaktno, magnetno, risalno tablo piši briši Janod Splash.

Malčke bo lesena dvostranska magnetna tabla popeljala v svet ustvarjanja, kreativnosti in učenja. Učenje je najbolj zabavno in produktivno če poteka skozi igro. Lesena magnetna tabla za risanje je dvostranska, kompaktna za priročno shranjevanje in uporabo. Na eni strani je bela tabla piši briši, namenjena pisanju in risanju s priloženim flomastrom, na drugi strani, črna tabla, risanju in pisanju s kredami. Magnetna tabla je odlična za igro z različnimi magnetki v obliki črk, številk ali drugih likov. V kompletu so tudi naslednji dodatki: 2 dve kredi, piši briši flomaste in gobica za čiščenje table. Namenjena je otrokom od 3. leta starosti, ki bodo zagotovo navdušeni nad barvno tablo. Lahko popestri otroško sobo in je krasno darilo za malčka. Domišljija in ustvarjalnost bosta imeli prosto pot da prideta na plano!

Tabla piši briši za igro vlog in zabavno ustvarjanje.

Moderna barvna tabla Splash bo otrokom zagotovila ure in ure risanja in pisanja. Tako kot v šoli večji otroci, tudi manjši otroci lahko doma posnemajo svojega najljubšega učitelja ali vzgojitelja, rišejo s kredami, flomastrom ali pišejo. Lahko se igrajo sami ali z drugimi, pišejo, brišejo in se ob tem neizmerno zabavajo. Pri tem se bodo hote ali ne hote spustili v igro vlog učitelja ali učenca, kar je spodbudno za razvoj in vživitev v predstavo nekoga drugega, nečesa drugačnega.

Risalna tabla za otroke poskrbi za pisanje, risanje in razvoj fine motorike. 

Številke in črke se bo enostavno naučiti s pomočjo lesene magnetne table, saj omogoča pisanje ali pa učenje s pomočjo magnetnih števil, črk. Trening in občutek grafomotorike bo manjšim otrokom zagotovo prav prišel ob vstopu v šolo, šolarjem pa preprost način učenja pisanja velikih, malih tiskanih in pisanih črk. Malčki bodo uživali, ko se bodo lahko ustvarjalno izražali, kar jim bo v zadovoljstvo, sprostitev in obenem vaja za urjenje koncentracije in ročnih spretnosti.

Podrobnosti otroške table:

  • Dimenzije otroške table 53,6 x 23 x 40,50 cm.
  • Material les.
  • Tip pakiranja magnetne table piši briši lepo oblikovana škatla je primerna kot darilna.
  • Čas montaže risalne table za otroke 5 minut.
  • Prenosna dvostranska risalna magnetna tabla je kompaktna in jo lahko vzameš kamorkoli.
  • Črno-bela stran, magnetna tabla za risanje in pisanje bela stran in tabla za risanje s kredo črna stran.
  • Dodatki piši briši flomaster, dve kredi in gobica za brisanje table.
  • Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Otroška tabla Splash double-sided

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.