Več pogledov

Janod

JANOD Otroško orodje Brico'kids Diy (100 kos)

Janod
38.2853 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 52,99 €

Akcijska cena 38,29 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 38,29 €
Quick overview:

Otroško orodje Janod Brico'kids Diy za male izumitelje in nove inženirje!


Gremo na tekmovanje za najboljši izum! Tukaj je velik in zelo bogato opremljen set lesenega otroškega orodja Janod Brico'kids Diy. Imenitna lesena konstrukcijska igrača vsebuje kar 100 kosov za sestavljanje, razstavljanje in grajenje neskončnega števila različnih konstrukcij. S tako dobro oblikovanim otroškim orodjem lahko sestaviš vse kar ti srce poželi in domišljija dopusti. Od letala, skuterja do kužka in ni da ni stvari, ki je ne moreš sestaviti. Pa kar začni!


Idealno orodje za otroke 'naredi si sam' za razvoj kreativnosti, domišljije in spretnih prstov.


Mali mehaniki bodo s tem kreativnim kompletom otroškega orodja že od 3. leta dalje neizmerno uživali. Zabavno igranje z leseno konstrukcijsko igračo se bo nadaljevalo vse do 8. leta. Saj veš, od mehanika do inženirja je kar dolga pot, ki jo moraš prepotovati. Zato se je treba dovolj zgodaj začeti s pravimi igračami igrati. In konstrukcijske igrače kot je Janod Brico'kids Diy so nujne, če želiš uspešen izumitelj postati. Naredi si sam s svojim otroški orodjem Janod kar želiš. To je prava formula za igro, ki razvija kreativnost in domišljijo otroka. Za dolge ure najbolj norih gradenj in vedno novih izumov Janod Brico'kids Diy kot bi mignil poskrbi. 

Zabavno igranje za razvoj in znanje od 3. do 8. leta starosti.

Šifra izdelka: J06479
EAN: 3700217364793

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Zabavne Janod konstrukcijske igrače Diy imajo najraje izzivalno tekmovanje v izumljanju najbolj norih kreacij.

Grajenje nešetetih mehanskih konstrukcij je brezmejno zabavno ustvarjanje za otroke. Igrače za fante vsake otroške sobe bodo brez kreativnega kompleta Janod Brico'kids nepopolne. Tudi vsaka otroška delavnica bo s tem izdatno opremljenim setom otroškega orodja velik bolj popolna. 100 kosov lesenih vijakov, matic, koles, lesenih deščic z luknjami, izvijačem in ključem ti omogoča, da privijačiš in odvijačiš kar želiš. Sestavljaj, konstruiraj, izumljaj, gradi in se neizmerno zabavaj vsak dan. Vsaka lesena delavnica za otroke, ki ji dodaš velik paket otroškega orodja Brico'kids bo veliko bolj imenitna. Raširi igro vlog do neskončnosti in izberi prava darila za fante, ki obožujejo otroško orodje in svojo delavnico.

Podrobnosti igrače:

  • 100 top zabavno oblikovanih kosov lesenega otroškega orodja Janod Brico'kids za grajenje nešteto konstrukcij.
  • Mali misleci in izumitelji se lahko že od 3. leta dalje pričnejo varno igrati z otroškim orodjem. Trajnostna lesena igrača poskrbi za razvoj in zabavno igro otroka vse do 8. leta starosti.
  • Konstrukcijski set lesenega orodja za otroke je popoln dodatek za vsako otroško delavnico. Z njim močno razširiš igro in obogatiš vsako leseno delavnico za otroke.
  • Velik paket vključuje 100 dodatkov: 14 podložk Ø58x8 mm + 8 lesenih desk s 4 luknjami 230x30x6mm + 14 lesene deske s 3 luknjami 170x30x6 mm + 8 lesenih desk z 2 luknjami 100x30x6mm + 24 šestkotnih matic 34x30x15 mm + 6 kubičnih matic 30x30x30mm + 12 vijakov 34x65mm + 12 vijakov Ø24x65mm + 1 izvijač 140x20x26 mm + 1 ključ 155x50x10mm. Priložena navodila.
  • Starost od 3. do 8. leta.
  • Priporočeno: Darila za fante.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Otroško orodje Brico'kids Diy (100 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.