Več pogledov

Janod

JANOD Ročni nogomet Table Football

Janod
39.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

39,99 €
Quick overview:

Namizni ročni nogomet Janod ima igrišče, ki je dovršeno izdelano za osvajanje zmage!


Namizni mini ročni nogomet in prvaki so doma pri vas in pri proizvajalcu Janod! Zakaj? Ker boste vi in vaš otrok navdušeni, da organizirate nogometno tekmo s prijatelji in osvojite turnir na tem privlačnem igrišču in vrhunsko izdelanimi mini figurami igralcev v lesu. Z obeh daljših strani igralne mize ročnega ngometa se nahajata dve ročki rdeče in modre barve, na katerih so po 3 igralci, skupno 12 igralcev. Na krajši delih otroškega ročnega noogometa sta na vsaki strani po en gol. Mini ročni nogomet ima tik ob golu mesto, kjer boste s kredo vpisali rezultat med igro in na koncu tekme. V setu so 3 žoge. Mreža okvirjev za gole je odstranljiva, da bi lažje dobili žoge nazaj.


Namizni nogomet za otroke in kdo lahko reče ne dobri tekmi ? Resnično nihče.


Otroški namizni nogomet  navduši fantke. Namizni nogomet za otroke je primeren za starost od 3 do 8 let in mali nogometaški asi bodo navdušeni. Fantje ga še posebej obožujejo in igrače za fante so kar nepopolne brez priljubljenega ročnega fuzbala. Toda pozor, tudi deklice ga rade igrajo. Organizirale bodo lahko tekme s prijatelji in osvojile super turnir! Sigurno bo vsak povabil k igri tudi vas in kako mu boste rekli ne?! Roko na srce, tudi vi boste navdušeni nad vrhunsko izdelanim igriščem in igralci, tablicami za zapis rezultatov tekme. Zasuk ročke, priljubljeni igralec je v svoji poziciji in že dosega gol za zmago, nad katero bo otrok navdušen.


Ročni nogomet za otroke je idealen za razvijanje in urjenje ročnih spretnosti, motorike, razmišljanja in timske igre.


Otrok bo nedvomno užival v igri na čudovitem igrišču. Otroški ročni nogomet bo otroku razvijal ročne spretnosti z zasuki ročk, pobiranjem žogic iz mreže, pisanjem rezultatov tekme. Razmišljal bo igralca katere barve premakniti z zasukom ročke, da bo postal najboljši napadalec prvenstva in zmagovalec tekme. Kaj je boljšega kot krepitev kognitivnih sposobnosti skozi timsko igro.

Hitro organiziraj nogometne tekme s prijatelji, zabij največ golov in postani najboljši strelec prvenstva!

Šifra izdelka: J02070
EAN: 3700217320706

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI

Otroški ročni nogomet Janod je izjemne kvalitete v barvah in z detajli, ki so vrhunski.

Kakovostno izdelan mini ročni nogomet Janod ima igralno mizo s 4 linijami igralcev (12 igralcev) in 3 žoge, odstranljivo mrežo okvirjev za lažje pobiranje žog iz golov. Hitra in dinamična igra podajanja lesenih žogic in zabijanja golov je lahko izjemno dinamična zato ima velik učinek na razvoj kognitivnih in motoričnih spretnosti. Janod mini namizni nogomet je popolna igrača za spodbujanje razvoja veščin uporabe rok, opazovanja, hitre odzivnosti in reakcije.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije 32,5 x 31 x 10 cm.
  • 4 linije figuric igralcev (skupaj 12 figuric).
  • 3 lesene kroglice premera 2 cm.
  • Velkro sistem pritrditve mreže golov.
  • Razvoj koordinacije oko-roka, veščin uporabe rok, fine motorike, tekmovalnosti.
  • Darila za fante od 3. leta dalje.
  • Starost od 3. do 8. leta.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Ročni nogomet Table Football

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.