Več pogledov

Jellystone Designs

JELLYSTONE Grizalo Blush

Jellystone Designs
12.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

12,95 €
Quick overview:

Grizalo Jellystone Soft Blush ponuja dojenčku najboljše iz sveta grizal!


Nagrajeno grizalo Moon Teether Soft Blush bo vašemu dojenčku v veliko pomoč in olajšanje pri izraščanju zobkov. Ponuja najboljše senzorično doživetje iz obeh svetov dveh popolnoma različnih materialov. Inovativno oblikovanje grizala za dojenčke Jellystone Soft Blush združuje obroček iz bukovega lesa in bogato teksturiran silikonski obroček, ki doseže vse prave boleče točke v malih ustecih dojenčka.

Izberi za svojega dojenčka 2 grizala v enem Jellystone Soft Blush. V kompletu ima dojenček na voljo obroček za grizenje iz trpežnega bukovega lesa in obroček iz zabavno teksturiranega silikona.

Šifra izdelka: MTB
EAN: 9343900003452

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI GRIZALA JELLYSTONE

Trpežen bukov les obročka grizala Jellystone Soft Blush je idealen material za žvečenje, saj je naravno antibakterijski. Gladek obroček pa zagotavlja tudi čudovito trdno površino, na kateri lahko dojenček z žvečenjem pomiri vnete dlesni in odpravi bolečino pri izraščanju zob. Silikonski obroč grizala je ustvarjen v enem neprekinjenem kalupu, tako da izpolnjuje najvišje varnostne standarde za malega otroka, ko ta s prsti in usti raziskuje te edinstvene oblike.

Podrobnosti grizala za dojenčke Jellystone Soft Blush:

  • Grizalo iz silikona in lesa je brez BPA, brez ftalatov, brez PVC-ja, brez kadmija in brez svinca.
  • 1 x obroček iz naravenega bukovega lesa.
  • 1x obroč iz nežnega silikona.
  • Na voljo v številnih čudovitih barvah za vas in vašega otroka.
  • Grizala Jellystone lahko operete s toplo milnico ali obrišete z vlažno krpo.
  • Dimenzije - silikonski prstan premera 8,5 cm, leseni obroč premera 7 cm.
  • Barva Blush.

Zakaj imamo radi Jellystone igrače za dojenčke in malčke?

Jellystone Designs ustvarja nagrajene senzorične igrače za dojenčke, malčke in otroke iz silikona najvišje kakovosti. Varna in zabavna grizala iz taktilnega silikona Jellystone bodo poskrbela za nežno pomiritev vnetih dlesni dojenčka in njihov zabaven dizajn za veliko kreativne igre najmlajših.

Pisane in bogato teksturirane igrače in obeski za žvečenje so prava nova igralna domislica za dojenčke in malčke. Vsi modeli so izdelani iz  popolnoma nestrupenega silikona in oblikovani tako, da spodbujajo malega otroka, da med igro uporablja vsa svoja čutila. Igrače za dojenčke in malčke Jellystone prihajajo iz Avstraije in so prava izbira za varno raziskovanje in razumevanje našega neverjetnega sveta med igro.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jellystone Designs

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JELLYSTONE Grizalo Blush

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.