Več pogledov

Kidzroom

KIDZROOM Previjalni nahrbtnik Care Blessing

Kidzroom
64.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

64,95 €
Quick overview:

Kidzroom Previjalni nahrbtnik Care Blessing je popoln za vsak potep, kavico in novo pustolovščino!


Prednosti praktičnega in trajnostnega previjalnega nahrbtnika Kidzroom Care Blessing vsakič poskrbijo za skrb manj. Praktičen in moden previjalni nahrbtnik v rjavi barvi bo brez truda poskrbel, da imaš s seboj vse kar potrebuješ. Udobno oprtan ženski modni nahrbtnik daje sproščeno eleganten videz mamice, ki v njem nosi vse za dojenčka in zase tudi.

Veliko tega je kar mama potrebuje za nego dojenčka, ko hiti z njim naokoli ali pa se kar sprehaja. A kar brez skrbi. Plenice, krpice, vlažilni robčki, hrana, rezervna oblačilca, stelenička in še kaj, vse bo v njem in pri roki. Standardno sta dodani tudi previjalna podloga in držalo za stekleničko. Sprednji žep nahrbtnika je prostoren in priročen za stvari, ki jih želiteš takoj na dosegu roke.

Kidzroom Care Blessing ni le super praktičen, ampak je tudi super eleganten. Ženski nahrbtnik iz rjavega veganskega usnja je oblikovan tako, da je to prav za prav unisex nahrbtnik, ki si ga bo zagotovo oprtal tudi zadovoljni očka. Ob strani previjalnega nahrbtnika je še prostor za stekleničko pijače, zase ali za malčka. V tem funkcionalnem nahrbtniku lahko s seboj enostavno nosiš tudi stvari, ki jih potrebuješ samo zase.

Šifra izdelka: 030-1816
EAN: 8712645280656

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Kidzroom previjalni nahrbtnik iz veganskega usnja Carte Blessing je pravi blagoslov za mamo in dojenčka. Je novi bestseller nizozemskega Vadobaga. To je priznana blagovna znamka, že vsem dobro znana vsem po svojih nahrbtnikih. Ne glede na to ali iščeš funkcionalen in moden otroški nahrbtnik za malega popotnika ali previjalni za mamo, Kidzroom poskrbi, da bosta oba zadovoljna.

Kidzroop diaper backpack Care Blessing je idelen za vsako urbano pustolovščino. Z njim se hitro spakiraš, ne izgubljaš časa in imaš vse imaš pri roki. Z njim se hitro in učinkovito podaš z otrokom v vedno nova raziskovanja parkov in prijetna pohajkovanja po mestu. S pomočjo urbanega in modnega previjalnega nahrbtnika si vedno v trendu, izražaš sproščen stil in ustvarjaš čudovite spomine s potepov.

Zagrabi svoj novi nahrbnik in se odpravi na potep ali pot z vsem potrebnim takoj pri roki & have fun! 

Dobro je vedeti:

Kidzroom poskrbi za eleganten in sproščen urbani stil. Tvoj novi previjalni nahrbtnik je nastal kot mešanica elegance in funkcionalnosti. Ima perfekten fit za aktivne mame. Šik videz in velika uporabnost previjalnega nahrbtnika Kidzroom Go Out sta idealna za sproščeno urbano potepanje z otrokom ali za hitre in nujne opravke. Zasnovan je za moderno mamo + očeta, ki ju vodi aktiven življenjski stil. Za vse, ki  zahtevajo visoko funkcionalnost izdelka in cenijo njegovo kakovost.  S sodobno zasnovanim previjalnim nahrbtnikom Vadobag - Kidzroom se izpolnijo vse potrebe sodobne mame. V dobro organiziranemu previjalnemu nahrbtniku je vedno dovolj prostora za vse in vse je vedno pri roki.

Barva rjava.

  • Material100% PU - vegansko usnje.
  • Dimenzije (VxŠxG): 37 x 30 x 14 cm.
  • Barva in dizajn Care Blessing Brown.
  • Praktičen in trajnostno izdelan Kidzroom je priljubljen previjalni nahrbtnik z razlogom!

Dodatne informacije

Proizvajalec Kidzroom

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIDZROOM Previjalni nahrbtnik Care Blessing

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.