Več pogledov

Learning Resources

LEARNING RESOURCES Geometrijska telesa in liki 3D (14 kos)

Learning Resources
24.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Geometrijska telesa in liki 3D Learning Resources so 14 kosov prozornih 3-D likov v drznih in svetlih barvah!


V odličnem izboru izobraževalnih igrač in učnih pripomočkov Learning Resources so tudi geometrijska telesa in liki 3D. Ti ponudijo otroku od 8. leta dalje konkreten in idealen način za raziskovanje geometrije, prostornine in drugih konceptov merjenja.

Učencem omogočajo povezovanje 2-D oblik s 3-D telesi s preučevanjem in primerjavo odstranljivih ploskev. Telesa lahko napolniš se s tekočino ali suhim polnilom za učenje volumna. Po uporabi se telesa enostavno očistijo.

Vizualno taktilni slog učenje z Learning Resources geometrijskimi telesi z odstranljivimi ploskavami - liki, je nepremagljiv. Ko je čas za geometrijo in razvoj zgodnjih veščin zagrabi ta geometrijska telesa. Razvoj spretnosti, učenje zgodnjih geometrijski konceptov, volumna, prepoznavanja oblik in bogatenje besenega zaklada so tukaj!

Otroci se ne igrajo, da bi se učili, ampak se učijo, ker se igrajo!

Šifra izdelka: LER4331
EAN: 0765023043310

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Geometrijski liki 3D učencu predstavijo 4 osnovne geometrijske oblike. To so telesa, liki, črte in točke! Geometrijski igralni set s prosojnimi geometrijskimi telesi je idealna igrača za zgodnje spoznavanje in učenje geometrije. Prosojna geometrijska telesa omogočajo otroku, da jih ta lažje razume in lahko prešteje vse like, črte in točke na vsakemu od njih.

Learning Resources Geometrijski liki 3D so odlična izobraževalna igrača za jasno in preprosto predstavitev geometrije otroku od 8. leta dalje. Učencu te starosti je najbližja tridimenzionalna geometrija (telesa) in najlažje se nauči geometrije s pomočjo geometrijskih teles.

Geometrijska telesa so idealna za prijemanje in opazovanje medtem, ko otrok rokuje z njimi. Otrok otipa njihove ploskve, ki so liki, robove, ki so črte in vogale, ki so točke geometrijskih teles. 

Bolj kot se otroci igrajo več znajo - različni otroci o geometrijskih konceptih različno razmišljajo. Najpomembnejši vpliv na razumevanje geometrije imajo izkušnje, ki jih otrok ne pridobi s starostjo, če se z njimi ne igra.

Podrobnosti igrače:

  • 14 različnih geometrijskih teles v šestih živih barvah je lepa in zanimiva poučna igrača, ki kakovostno obogati igro in pomembno vpliva na učenje otroka.
  • V komplet je vključena velika kocka, mala kocka, veliki pravokotnik, mali pravokotnik, peterokotna prizma, velika trikotna prizma, mala trikotna prizma, kvadratna piramida, trikotna piramida, veliki valj, mali valj, stožec, krogla, polkrogla.
  • Trajnostno izdelani 3D liki merijo od 3 cm do 6 cm.
  • Dodan je vodnik po geometrijskih dejavnostih, ki vključuje formule in intervencijske strategije
  • Starost: 8+ 
  • Opozorila! Možnost zadušitve! Majhni deli! Ni za otroke mlajše od 3 let!

Dodatne informacije

ProizvajalecLearning Resources
Opozorila
  • Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LEARNING RESOURCES Geometrijska telesa in liki 3D (14 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.