Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Magnetki za otroke Jim & Rosa

Little Dutch
12.7075 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 14,95 €

Akcijska cena 12,71 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12,71 €
Quick overview:

Igraj se z magnetki za otroke Little Dutch in obleci dečka Jim-a &  punčko Roso!


Loti se magnetne sestavljanke za otroke od 3. leta dalje, postani pravi modni kreator in začni svojo kariero odličnega modnega oblikovalca. Z velikimi magnetnimi kosi imenitne magnetne igrače postavljaš in sestavljaš kose oblačil na igralno magnetno ploščo. Seveda uporabiš tudi svojo domišljijo in kreiraš z magneti za otroke modne trende kot želiš. Obstaja neskončno različnih stilov oblačenja, ki zagotavljajo veliko originalne zabave. Magnetne igrače Little Dutch spodbujajo razvoj fine motorike in hkrati bogatijo besedni zaklad.


Za odličen stil v oblačenju in kreativno igro so tu Little Dutch magneti za otroke Jim & Rosa.


Magnetki Little Dutch so fancy magnetki za punčke in fantke, ki se domiselno sestavljajo v modne kreacije. Tako boš z njimi lahko začel-a svojo uspešno modno kariero že pri 3-eh letih. Ko odpreš škatlo, v njej najdeš 80 magnetov in 6 kartic aktvnosti za kreativno oblačenje Jima + 6 za Roso! Zabava se lahko prične takoj! Iz lepih in očarljivih magnetkov sestavi čudovite kreacije. Kaj je lepšega kot izobraževalna igrača, ki poskrbi za učenje skozi igro, spodbuja domišljijo in spretnost rok. Primerna je od 3. leta starosti dalje, več kot odlična tudi za na potovanje.


Little Dutch otroški magneti za fino motoriko in ustvarjalnost.


Otroški prstki bodo iz privlačnih 80 magnetkov sestavili vrsto kreacij, ki bodo kot na modni pisti. Magnetna izobraževalna igrača bo krepila spretnost prstov in spodbujala k pozornem opazovanju in uporabi različnih barv in vzorcev. Punčke bodo navdušene nad tem, da lahko pokažejo smisel za estetiko in svojo ustvarjalnost. Dokazano je, da fina motorika otroku omogoča večjo samostojnost. Naj gre za sestavljanje, barvanje, uporabo jedilnega pribora, ščetkanje zob.   


Magnetne igrače Little Dutch - Za zabavno igranje, razvoj in znanje otroka od 3. leta.

Šifra izdelka: LD4756
EAN: 8713291447561

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Magnetki Little Dutch za razvijanje spretnosti skozi igro.

Spretnost uporabe rok in prstov ne pride sama od sebe. Zato je potrebno roke in prste čim več uporabljati, da pravočasno razvijemo potrebne veščine uporabe rok in prstov. In kaj je še bolj zabavnega kot to početi med igro? Otrok si poveča lastno samozavest s pomočjo igre in magnetki Jim&Rosa so kot nalašč za to!

Magneti in vse druge Little Dutch igrače so vrhunsko izdelane iz materialov najboljše kakovosti. Kakovost in varnost sta glavna skrb podjetja. Magnetna igrača je sestavljena iz pozorno oblikovanih delov in poskrbi za dobro počutje otroka med igro in visok izobraževalni učinek.

Doma, pa tudi na poti in obisku bodo magnetki zelo prav prišli. Ta magnetna sestavljanka vključuje 80 majhnih magnetov, 6 kartic za Roso in 6 za Jima. Škatla je narejena iz trdega kartona za enostavno shranjevanje vseh magnetkov, magnetni pokrov pa deluje kot igralna deska. OPOZORILO: Zaradi majhnih delov ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Nevarnost zadušitve.

Podrobnosti igrače:

  • Material karton, kovina.
  • Dimenzije 19 x 4,1 x 26 cm.
  • Magnetna igrača je lepo oblikovana.
  • Kompaktno oblikovanje in velikost sta idealna za igro na poti.
  • Vsebuje 80 magnetov in 12 kartic.
  • Starost 3 + let.
  • Kreativni razvoj, fina motorika, koordinacija-oko roka.
  • Magnetne igrače Little Dutch kolekcija; Color Multicolour, Collection Andere

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Magnetki za otroke Jim & Rosa

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.