Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Punčka iz blaga Julia (35 cm)

Little Dutch
16.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,95 €
Quick overview:

Spoznaj Julio iz ljubke Little Dutch kolekcije punčke iz blaga!


Ljubka punčka iz cunj Julija rada poseda skupaj s svojo najboljšo prijateljco, z njo klepeta ali se vozi v vozičku za punčke. Predvsem pa se rada stiska.

Prikupne Little Dutch mehke punčke iz blaga so prisrčne mehke punčke, na katere se v trenutku navežeš!

Srečaj se s prikupno Julio, mehka in modna punčka iz blaga Little Dutch se najraje od vsega, sestaja s svojimi prijateljicami in igra!

Mehka, ljubkovalna igrača iz blaga punčka Julija je prava mala modna trendovka. Prijazna in ljubeča si rada deli skrivnosti in objemčke s svojimi najboljšimi prijateljicami.

Očarljivo zelena oblekica z rožicami, balerinke s paski, pentljice in rožice v laseh so dodatki, ki hitro navdušijo vse deklice.

Prijetna in kakovostna ljubkovalna igrača je tudi pralna zato ne bo težav, če se punčka med igro tudi zamaže. Opere se kar v pralnem stroju.

Z ljubko punčko Julijo, iz Little Dutch kolekcije punčk iz blaga, si bodo deklice lahko še bolj popestrile priljubljeno igro vlog.

Mala punčka Julija je velika kar 35 cm in je prava prijateljica, ki jo bo vesela vsaka deklica!

Starost: 0+

Šifra izdelka: LD4530
EAN: 8713291445307

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ljubka plišasta igrača punčka Julija iz kolekcije Little Dutch Wild Roses se odlično počuti v rokah svoje najboljše prijatejice in se zelo rada odpelje na sprehod v vozičku. Njen voziček za punčke je še prav posebej odličen in sprehod bo res nekaj posebnega. 

Vedno zabavna igrača je primerna za igro že od rojstva dalje in se vedno izkaže, če potrebujete darila za punčke. Shranjena je v čudoviti darilni škatli in njen izgled je strašno prikupen.

Podrobnosti:

  • Material 100% poliester - pliš
  • Polnilo iz 100% poliestra
  • Otroku prijazna barva
  • Starost: 0m+
  • Višina: 35 cm 
  • Pralno v pralnem stroju na 30°C

Priljubljeni nizozemski Little Dutch izdeluje privlačne igrače visoke kakovosti. Elegantne barve in modne ilustracije so našle že veliko ljubiteljev, ki prisegajo na zabavne linije kakovostnih igrač in izdelkov za dojenčke, malčke in otorke. Vse igrače in izdelki so varni in skladni z evropskimi direktivami. Proizvajajo se na družbeno odgovoren način iz odgovorno izbranih materialov.

Dodatne informacije

Proizvajalec Little Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Punčka iz blaga Julia (35 cm)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.