Več pogledov

Grapat

GRAPAT 36 Rainbow Coins 6 Colours

Grapat
20 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

20,00 €
Quick overview:

Grapat 36 Rainbow Coins 6 Colours je extra dodatek v podobi 6 mavričnih kovančkov za ekstra zabavno igro od 18. meseca dalje!


Komplet lesene igrače Grapat sestavljen iz 4,7 cm velikih lesenih kovancev za prosto igro z loose parts pakiranih v preprosti vrečki prinaša veliko igre na mizo radovednega malčka. Čudovite mavrične barve montessori igrače za igranje velko različnih iger, učenje štetja, razvrščanja in zlaganja je kot nalašč za izobraževanje mladih umov.

Montessori materiali in waldorfska pedagogika, ki se ne opira na vnaprej postavljena pravila in metode učenja bosta veseli novega učnega pripomočka. Grapat 36 Rainbow Coins učijo otroka o  barvah, številkah in matematiki, pa tudi za vse vrste domišljijskih iger so popolna igrača. Kombiniraj jih z Grapat Nins® ali lesenimi figuricami, Grapat prstani in kompleti kock.

Grapat leseni kovanci so fantastične izobraževalne lesene montessori igrače za malčke od 18. meseca dalje.

Šifra izdelka: 15-118
EAN: 8436580870733

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

36 lesenih kovancev v 6 mavričnih barvah poskrbi za učenje  barv, štetja in razvrščanja. Zlaganje mavričnih kovančkov na različne načine podpira prosto igro in razvija otroško domišljijo malčka že od 18. meseca dalje. Lesene igrače Grapat za prosto igro so neverjetno vsestranske in loose parts Grapat 36 Coins 6 colours uporabiš za matematične igre in igre s števili, pri gradnji s kockami in drugimi figuricami ali kot pripomočke v igri gradnje malih domišljijskih svetov. Grapat igrače so ročno izdelan iz naravnega lesa najvišje kakovosti in obarvane z barvo na vodni osnovi.

Zakaj imamo radi Grapat igrače?

Lesene Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakem otroku. Krogle so enostavne igrače iz naravnih materialov omogočajo otrokom svobodno igro brez pravil ali strukture, igro odkrivanja in učenja. Zagotovo bodo priljubljena med vsemi ljubitelji odlične montessori igrače. Učijo štetja, razvrščanja, gradijo domišljijo in ponujajo veliko izobilje igre. Igrače Grapat slovijo po Nins, čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih lutk - peg dolls, ki so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače Grapat izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in zaključene z barvo na vodni osnovi, ki je varna za najmlajše otroke in se ne lušči. Neguj otroško potrebo za igro in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Podrobnosti igrače:

  • Kovanci imajo premer 4,7 cm.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barve in zrna lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Priporočeno za 18+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT 36 Rainbow Coins 6 Colours

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.