Več pogledov

Mamo Tato

MAMO TATO Odejica za dojenčka 80x100 cm Srčki Pink

Mamo Tato
15.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,50 €
Quick overview:

Izredno mehka Mamo Tato odejica za dojenčka 80x100 cm Srčki Pink, iz dvoslojnega bombažnega muslina!


Srčki Pink odejice za dojenčke iz 100% bombažnega muslina, ki je izjemno mehak, zračen in vpojen bo vesel vsak otrok in njegova mamica. Zračna dvoslojna odejica za dojenčka v velikosti 80x100 cm je kot nalašč za pokrivanje dojenčka ali malčka v vročih poletnih dneh. Otroka ščiti pred sončnimi žarki in zaradi velike vpojnosti z lahkoto vpija vlago, se bo odlično obnesla kot super mehka otroška brisačka za občutljivo kožo. 

Bombažni muslin odejice Srčki Pink je zelo fine strukture, izredno mehak na dotik in z vsakim pranjem tkanina postane še bolj nežna.

Šifra izdelka: 5905386606721
EAN: 5905386606721

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Mehka odeja za dojenčka Mamo Tato Hearts Pink je zelo fine teksture, kakovostno in natančno izdelana. To je osnovni pripomoček za nego dojenčka, ki je nujen že za vsako bodočo mamo. Hidrofilna tkanina tanke dekice za dojenčka je iz 100% bombažnega muslina. To je odlična odeja za novorojenčka in dojenčka, ki bo otroka predvsem poleti varovala pred hladom ali vročino. Otroške odejice 80x100 cm iz bombažnega muslina Mamo Tato se izkažejo kot ravno prav velika in topla dekica za dojenčka v času višjih poletnih temperatur.  Zelo mehka, zračna in tudi vpojna, je to ena najbolj prijetnih odejic za poletje. A seveda je tudi zelo primerna za uporabo kot dodatna dekica v kombinaciji s spalno vrečo.

Naj bo tvoj otrok lepo pokrit s to izvrstno otroško odejo iz muslina in prijetno sanjari v poletnih dneh. Ta super mehka odeja je preprosto tako prijetna in lepa poletna odejica, da jo moraš imeti. Odejica Mamo Tato je krasno darilo za novorojenčka, dojenčka in mamico in babyshower!

Mehkoba in toplota otroške odeje Mamo Tato daje otroku občutek varnosti in zagotavlja, da bo malček udobno spal. Ker se ta odejica za dojenčka iz 100% muslina odlično uporablja kot zelo vpojna večplastna hidrofilna tkanina, jo lahko vzameš tudi na plažo ali bazen. Nežna tkanina iz muslina s takšno lahkoto vpija vlago, da se obnese kot super mehka otroška brisača za občutljivo kožo. Večnamenska odejica iz organskega bombaža je nujna, ko si na potepu, izletu ali na poti. Preprosto jo daš v torbico za pleničke in vedno ti bo pri roki. Potrebuješ jo kot dodatno odejico, brisačko ali za preoblačenje preobleko otroka, ko si na poti. Mehke odejice so pravi must-have za vsako bodočo mamo. Oblikovane so tako dobro, da niso popolne le kot odeje, ampak se lahko uporabljajo tudi kot brisače ali druge večnamenske krpice.

Podrobnosti odejice:

  • Kakovostna Mamo Tato dvoslojna odeja iz muslina za dojenčke in malčke je zelo fine teksture in kakovosti.
  • 100% bombažni muslin je izjemno mehak, zračen in vpojen.
  • Odeja je izredno mehka na dotik in z vsakim pranjem postane tkanina mehkejša..
  • Lahka odejica je kot nalašč za pokrivanje otroka v vročih dneh, na plaži bo otroka zaščitil pred sončnimi žarki in v senci pred hladom.
  • Sestava 100% bombažni muslin.
  • Dimenzije 80 x 100 cm.
  • Barva in vzorec Srčki Pink.

Dodatne informacije

Proizvajalec Mamo Tato

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MAMO TATO Odejica za dojenčka 80x100 cm Srčki Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.