Več pogledov

Mamo Tato

MAMO TATO Tetra plenice Mint

Mamo Tato
14.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,50 €
Quick overview:

Mamo Tato Tetra plenice Mint je bogat komplet v katerem dobiš tri mehke in zračne pleničke + darilo v podobi nežne krpice za umivanje!


Tetra pleničke in krpice za umivanje dojenčka Mamo Tato so nepogrešljiv del osnovnega layett kompleta za nego dojenčka. Pleničke Mint iz izjemno mehkega bombažnega muslina so zelo vpojne in zračne. 80x80 cm velike tetra plenice so priročne in se zlahka uporabijo tudi kot tanka odejica ali brisačka za dojenčka in malčka.

Mehke in zračne tetra plenice Mint so kakovostno izdelane iz bombažnega muslina s fino teksturo, ki ne draži občutljive dojenčkove kože in ne povzroča alergij. Poleg tega, da so Mamo Tato pleničke odlične za nego otroka, si otrok lahko svojo najljubšo pleničko izbere tudi za svojo ljubkovalno igračo. Mehka in prijetna ninica iz tetra plenice bo otroka pomirila in mu nudila potrebno tolažbo.

V kompletu je tudi darilo zate in otroka! Mehke krpice za umivanje dojenčka bo vsakdo vesel! S krpico dosežeš in nežno umijješ vsak kotiček dojenčkovega telesa.

Šifra izdelka: 5905386625791
EAN: 5905386625791

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Priročna in vsestransko uporabna hidrofilna bombažna tkanina mehke tetra plenice Mamo Tato Mint je idealna za nego dojenčka. Zagotavlja zračnost, ne draži kože in ne povzroča alergij. Velika vpojnost in nežna mehkoba lepo potiskane tetra po kopeli nežno obriše in posuši otroka. Vsestransko uporabne tetra plenice s potiskom Mamo Tato so dovolj velike tudi za udobno povijanje dojenčka v štručko po kopeli. Štručkanje dojenčka in swaddling povijanje bo še bolj prijetno, če jih damo za kratek čas pogreti v sušilni stroj.

Vsestranska uporabnost vpojne hidrofilne tkanine mehkih bombažnih plenic navduši. Bombažni muslin je mehka, lahka, zračna in izrazito vpojna tkanina, ki jo obožujemo že na prvi dotik. Modno potiskane tetra plenice Mamo Tato Mint se lepo ujamejo v vsakem interierju. Pisane tetra plenice imajo umirjen dizajn in jih je preprosto kombinirati z drugimi izdelki za nego dojenčka.

Vsestranska uporabnost pleničke Mamo Tato iz lahke tkanine, omogoča mami in dojenčku veliko načinov uporabe. Velikost je pravšnja za povijanje in lepo se obnese tudi pri hranjenju dojenčka kot priročen slinček. Zračnost in lahnost mehke tetra plenice je prava izbira v toplejših dneh, ko jo uporabimo kot lahko pokrivalo. Mamo Tato tetra pleničke so idealne za uporabo kot vpojne brisačke za brisanje in sušenje otroka po kopanju. Vedno dobrodošle in uporabne bombažne plenice Mamo Tato so idealne za previjanje in podiranje kupčka po obroku. 

Tetra pleničke Mamo Tato + Krpica za umivanje dojenčka, je odličen darilni paketek in krasno darilo za novorojenčka, dojenčka in mamico in babyshower!

Bombažni muslin je fina hidrofilna tkanina z veliko vpojnostjo. Zelo mehka, zračna in lahka tkanina je univerzalno uporabna in nežna do občutljive dojenčkove kože. Prikupen dizajn bombažnih plenic iz muslina Mamo Tato se odlično vključi v trendy izgled vsake mame in njenega dojenčka. Velika uporabnost se dobro izkaže doma, na sprehodu, izletu ali potovanju. 

Podrobnosti izdelka:

  • Izjemno mehka in lahka tkanina iz bombažnega muslina, ki zagotavlja zračnost.
  • Fina struktura bombaža ne draži dojenčkove kože in ne povzroča alergij.
  • Komplet Mamo Tato za nego dojenčka je sestavljen iz 3 kosov pleničk + darila krpice za umivanje (barva/vzorec se lahko razlikuje od tistega na sliki, vendar je krpica vedno v vzorcu ene od plenic iz kompleta).
  • Velikost pleničk 80x80 (+ - 3cm).
  • Barva in vzorec Mamo Tato Mint.

Dodatne informacije

Proizvajalec Mamo Tato

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MAMO TATO Tetra plenice Mint

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.